Stovykla moterims „Mandalų kūrybos terapija ir asmeninis augimas“
0 (0)

13173123_578193539008810_3661556103999855171_o

Kviečiame Jus į kūrybinę patyriminę vasaros stovyklą moterims „MANDALŲ KŪRYBOS TERAPIJA IR ASMENINIS AUGIMAS“, kuri vyks rugpjūčio 1 – 5 dienomis.

Kviečiame pailsinti savo kūną, protą ir sielą!

Jei domitės savęs pažinimu, jei Jums patinka gamta, jei mėgstate bendrauti, jei norite tobulėti bei dar geriau pažinti save, jei Jums svarbu nukreipti savo asmeninės energijos sistemos veiklą geresniam gyvenimui, vadinasi ši kūrybinė – patyriminė savęs pažinimo ir saviraiškos stovykla – skirta Jums!

Stovykla vyks pietryčių Lietuvoje, tarp Vilniaus ir Šalčininkų, ant čiurlenančios Merkio upės kranto, Rūdninkų girios kaimynystėje „Paupio sodyboje“. Tai pasislėpęs nuo smalsių žvilgsnių, nedidelis ir ramus, puikaus kraštovaizdžio gamtos kampelis. Paupio sodyba yra įvertinta trimis Gandrais, tai atitinka viešbučių trijų žvaigždučių kategoriją.

Trumpai apie veiklas stovykloje:

• Stovyklos metu vyks MANDALŲ KŪRYBA – kiekvieną dieną kursime vis naują Mandalą – vyks skirtingų Mandalų tapyba ant drobės: domėsimės savo jausmais ir emocijomis, keisime jas į pageidaujamas, išgirsime savo norus ir giliausius troškimus, keliausime link savo ESYBĖS…kursime intuityviąją, jausmų ir emocijų, šeimos, priešybių apjungimo ir savo esybės Mandalas.
• Kūrybos metu bus taikomi dailės terapijos ir Eneagramos (unikalaus savęs ir kitų pažinimo) metodai.
• Mandalų kūrybos terapijoje kaip ir dailės terapijoje svarbus pats kūrybinis procesas. Esant saugiame MANDALOS rate lengviau galime susikaupti, lengviau save pajusti ir harmonizuoti. Kūrybos procese neretai išgirstame viduje esančias minčių „kalbas”, naujai pažvelgiame į savo vidinį pasaulį. Kūryba lengviau padeda žmogui pajausti save kaip visumą, pamatyti, priimti ir spręsti vidinius konfliktus, o kartu ir vystytis, tobulėti kaip asmenybei. Meninės raiškos metu suteikiant dėmesio ir laiko sau pačiam – turime galimybę dar geriau pažinti tikruosius savo poreikius, norus ir tikrąją savo prigimtį.
• Norint dalyvauti šioje stovykloje nereikia turėti jokių specialių meninių sugebėjimų, svarbus pats kūrybinis procesas: spontaniška kūryba suteikia plačių galimybių tyrinėti, išreikšti save, savo jausmus, pasaulėjautą ir mintis.
• Kiekvieną dieną taip pat vyks paskaitos įvairiomis savęs pažinimo temomis.
• Paskaitų/praktikumų metu suprasite vyriškos ir moteriškos prigimties stiprybes bei skirtumus, suprasite, kaip visa tai panaudoti kuriant savo harmoningą gyvenimą, sužinosite, kodėl būtina savyje vystyti moteriškumą arba vyriškumą, ir kaip nuo to priklauso sėkmė gyvenime, suprasite, kaip kurti tarpusavio bendravimą, kuris vestų į sėkmę, harmoniją ir laimę. Pažvelgsim į save, į savo esmių esmę, tikrąją prigimtį, išmoksime paprastų dalykų, kuriuos įtraukus į kasdienę rutiną gyvenimas palaipsniui ima keistis į gerą.
• Kiekvieną rytą pasitiksime dieną žvaliai besimankštindamos – rytais vyks kūno mankšta.
• Vyks įvairios meditacijos, kurių metu išmoksime nuraminti savo protą ir tokiu būdu atsipalaiduosime.
• Stovyklos metu turėsime pirties dieną, kurios metu mokysimės prisilietimo alchemijos, pirties ritualų pagalba švarinsime ne tik savo kūną, bet ir „plausime“ emocijas bei jausmus.
• Pusryčiai, pietūs ir vakarienė mums bus paruošti (skanus, šviežias, sotus – vegetarinis maistas).
• Turėsite puikų poilsį gamtoje (pasivaikščiojimas šalia esančiame miške, maudynės Merkio upėje, pirties pramogos…)

STOVYKLOS KAINA: 245 Eur (įskaičiuotas pilnas maitinimas (vegetariški pusryčiai, pietūs, vakarienė), visa stovyklos programa, apgyvendinimas ir dailės priemonės). Į stovyklą su savimi reikia atsivežti 4 tuščias – baltas drobeles (30×30 cm).

Dalyvių skaičius yra ribotas – tik iki 16 dalyvių!

Registruojantis į stovyklą pageidautinas 45 Eur avansinis mokėjimas. Dalyvių skaičius – ribotas! Pageidaujantiems bus išduodami dalyvių pažymėjimai.

REGISTRACIJA vyksta el.p.:pazinimas.saviraiska@gmail.com
tel. pasiteirauti 860420485 (Asta) ir 868444109 (Dainora)

Mūsų rekvizitai mokėjimui iš anksto:
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485; a.s LT957044060007887398
www.pazinimassaviraiska.lt, renginys facebook’e.

Lektorės:
Dainora Skrabulienė – edukologė, dailės didaktikos specialistė, pedagogė, baigusi specialiuosius dailės terapijos metodų taikymo kursus. Dainora jau 12 metų dirba pedagoginį darbą, veda dailės saviraiškos ir dailės terapijos užsiėmimus vaikams bei suaugusiems. Organizuoja įvairius seminarus, paskaitas, kūrybinius užsiėmimus, dailės plenerus… Taip pat – viena iš VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studijos” įkūrėjų, nuolat besidominti savęs pažinimu, visas įgytas žinias praktiškai taikanti savo darbe ir asmeniniame gyvenime. Dainora yra dviejų dukrelių mama (Lurdos ir Elzės). Dainora taip pat – sertifikuota „Eneagramos“ (unikalaus savęs ir kitų pažinimo metodo) meistrė, Lietuvos meno terapijos asociacijos narė, Vilniaus Geštalt psichoterapijos instituto studentė.

Asta Ivaškevičiūtė – beveik 10 metų dirbo reklamos ir rinkodaros srityje, siekė karjeros aukštumų. Tačiau, užlipusi išsvajotos karjeros laiptais, suprato, kad laimės čia nėra. Pradėjusi ieškoti laimės, atrado Reiki, bhakti jogą ir Vedas. Tuomet ji priėmė vieną iš pačių drąsiausių sprendimų – mesti perspektyvią karjerą, sėkmingą darbą ir daryti tai, kas iš tikrųjų teikia džiaugsmo. Taip gimė “Savęs pažinimo ir saviraiškos studija” Vilniuje, kurią įkūrė dvi bendramintės draugės – Asta ir Dainora. Asta Ivaškevičiūtė studijuoja Vedas, o žinias pritaiko savo gyvenime. Lietuvoje ir užsienyje skaito Vedų psichologija grįstas paskaitas apie moterų ir vyrų santykius, harmoningų santykių kūrimą ir apie tai, kaip gi įsileisti laimę į savo gyvenimą. Daugiau jos paskaitų rasite čia: astaivaskeviciute.weebly.com

Asta taip pat yra Reiki Meistrė-Mokytoja. Reiki yra vienas iš alternatyviosios medicinos gydymo būdų, skirtas dvasiniam, fiziniam tobulėjimui bei psichinei, emocinei ir fizinei žmogaus sveikatai atstatyti.

Birutė Masiliauskienė – meditacijos keliu eina jau 10 metų, mokėsi daugelio darbo su kūnu, emocinių bei psichoterapinių technikų. Pastaruosius 5 metus – profesionali pirtininkė, dėstytoja.

Ieva Dolia – jogos mokytoja, jau daugiau nei 10 m. praktikuojanti jogą, yra baigusi Šivanandos jogos mokyklos mokytojų kursus, veda klasikinės hatha jogos ir didesnio intensyvumo užsiėmimus su ashtangos jogos elementais. Ieva yra tinklaraščio „Every special day” (kiekviena diena stebuklinga) šeiminkė, jame galite rasti daug naudingos informacijos apie sveiką gyvenseną, žaliavalgystę, veganizmą, pozityvumą, organizmo valymą, pasninką. Hatha joga Ieva užsiima apie 8 metus. Intensyviai mokėsi jos Indijoje, Ukrainoje, Lietuvoje. Šiuo metu moko jogos savo gimtajame miestelyje Jonavoje. Rengia jogos mankštas Kaune ir Vilniuje. Kaip pati sako – joga – tai vienintelis kelias į kūno ir vidaus harmoniją. „Stengiuosi praktiką derinti prie žmonių, kurie susirinko, bet nesikoncentruoju vien ties asanomis, meditacija ir kvėpavimo pratimai – taip pat labai svarbūs, jie valo kūną, nuramina protą. Labai gera, kai praktikuodamas jogą žmogus pagaliau pajunta tą laimę ir džiaugsmą būti savo kūne. Pradeda jį jausti, susidraugauja su juo ir priima save viduje ir išorėje.”

PRELIMINARI STOVYKLOS PROGRAMA
Pirma diena (rugpjūčio 1 d., pirmadienis):
10.00 – 11.00 val. Atvykimas, registracija, įsikūrimas
11.00 – 13.00 val. Kūrybiški bendravimo metodai susipažinimui ir stovyklos atidarymui
13.00 – 14.00 val. – Pažintis su Jogos mokytoja ir Jogos užsiėmimais
14.00 – 15.00 val. – Pietūs
15.00 – 18.30 val. Įvadas į Mandalų kūrybos terapiją: asmeninės intuityviosios Mandalos kūryba (tapyba ant drobės)
19.00 – 20.00 val. Vakarienė
20.00 – 21.00 val. Širdies atvėrimo ir užsipildymo meile praktinis užsiėmimas

Antra diena (rugpjūčio 2 d., antradienis):
7.30 – 8.45 val. Jogos užsiėmimas
9.00 – 10.00 val. Pusryčiai
10.00 – 13.30 val. Mandalų kūrybos terapija: Mano norai, vertybės ir siekiai (Mandalos tapyba ant drobės)
14.00 – 15.00 val. Pietūs
15.00 – 16.00 val. Meditatyvus buvimas su savimi ir gamta
16.00 – 18.30 val. Paskaita „Kur dingsta moters energija“
19.00 – 20.00 val. Vakarienė
20.00 – 21.00 val. Meditacija “Aš – visatos dalis”

Trečia diena (rugpjūčio 3 d., trečiadienis):
7.30 – 8.45 val. Jogos užsiėmimas
9.00 – 10.00 val. Pusryčiai
10.00 – 13.00 val. Mandalų kūrybos terapija: Priešybės manyje: mano silpnosios ir stipriosios pusės (Mandalos tapyba ant drobės)
13.00 – 14.00 val. Pietūs
14.00 – 16.00 val. Paskaita „Dygliuota moteriškumo pusė“
16.00 – 16.30 val. Lengvi pavakariai
17.00 – 23.00 val. Pirties ritualų vakaras: kūno/proto išvalymas pirties ritualų pagalba ir praktiniai meditacinio prisilietimo užsiėmimai „Lietimo alchemija“

Ketvirta diena (rugpjūčio 4 d., ketvirtadienis):
7.30 – 8.45 val. Jogos užsiėmimas
9.00 – 10.00 val. Pusryčiai
10.00 – 13.30 val. Mandalų kūrybos terapija: Mano Esybės (Darnos Mandala)
14.00 – 15.00 val. Pietūs
15.00 – 16.00 val. Meditatyvus buvimas su savimi ir gamta.
16.00 – 18.30 val Paskaita „Mėnulio ir Veneros energijos moterims“ + Mėnulio meditacija
19.00 – 20.00 val. Vakarienė
20.00 – 22.00 val. Bendravimo vakaras prie laužo

Penkta diena (rugpjūčio 5 d., penktadienis):
7.30 – 8.45 val. Jogos užsiėmimas
9.00 – 10.00 val. Pusryčiai
10.00 – 13.00 val. Kūrybiniai užsiėmimai stovyklos uždarymui
13.00 – 13.30 val. Pietūs
13.30 – 15.00 val. Tvarkome aplinką ir atlaisviname kambarius
IŠVYKIMAS

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.