Sumanūs subtitrai padės išmokti užsienio kalbą
0 (0)

uzsiekio-kalbaReikia mokytis naujos kalbos, bet labiau knieti pasižiūrėti televizorių? Nauja programėlė stengiasi šiuos veiksmus suderinti.

Įdiegta Fleex paima subtitrų duomenis iš kompiuteryje ar internete esančios vaizdo medžiagos – nesvarbu, ar tai filmas jūsų norima išmokti kalba, ar Youtube filmuota medžiaga, – ir pateikia subtitrus abiem kalbom – gimtąją ir jūsų pasirinkta.

Šiuo metu Fleex moko tik anglų kalbos. Ji nerodo visų anglų kalbos subtitrų visos programos metu, nes pradedantiesiems tai gali būti per didelis informacijos srautas. Taigi iš pradžių subtitrai yra rodomi gimtąja kalba ir tik nedidelė jų dalis yra angliški. Vėliau siūlomos anglų kalbos kiekis auga, o mokiniai patys gali tai kontroliuoti, kai jų supratimas išauga. Tuomet subtitrų jų gimtąja kalba nuolat mažėja.

Bet kuriuo metu pažymėjus nežinomą žodį anglų kalbos subtitruose, atsiranda meniu su jo dažniausiai vartojamomis reikšmėmis. Paaiškinami ir posakiai bei dažniausi išsireiškimai. Fleex prenumerata kainuoja €4.90 per mėnesį.

Ši programėlė juda link technologijų tarpininkavimo mokantis kalbų, tarp kurių geriausiai, matyt, yra žinoma Duolingo.

logo

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.