Tobulų santykių paslaptys: 5 bučiniai per dieną ir …
0 (0)

poroa-bucinys

Tobulų santykių paslaptis – po ginčo prisipažinti savo neteisumą, penki bučiniai kiekvieną dieną, trijų su puse metų skirtumas tarp partnerių, buities darbų pasidalijimas ir seksas du kartus per savaitę. Naujausio mokslinio tyrimo duomenimis, šie ir dar keli veiksniai garantuoja sėkmingą partnerystę, skelbia telegraph.co.uk.

Tyrime dalyvavo du tūkstančiai suaugusių britų. Buvo sudarytas dvidešimties veiksnių, įrodančių, kad pora kartu leidžia laiką ir neslepia savo šiltų jausmų vienas kitam, sąrašas. Beje, vaikų turėjimas nebuvo įtraukas į minėtą sąrašą.

Kad jūsų romanas vis dar gyvas, įrodo ir tai, kad bent jau kartą per dieną savo antrajai pusei pasakote „Aš tave myliu“, ypač puiku, jeigu tai padarote prieš miegą. Tarp dvidešimties veiksnių yra ir du bendri pomėgiai, partnerio laikymas geriausiu draugu. Pasirodo, santykiams tvirtumo suteikia ir tai, kad abu partneriai dirba pilną darbo dieną.

Trys ketvirtadaliai apklausoje dalyvavusių žmonių nemano, kad tobula pora būtinai privalo būti susituokusi.

Prie tyrimo prisidėjęs Andrew Robertsonas teigia: „Padrąsina tai, kad šiandien tobuli santykiai yra pagrįsti paprastais dalykais, tokiais kaip valgymas ne namuose, bendros kelionės į naujas vietas, kasdieniniai bučiniai ir prieš miegą vienas kitam ištarta frazė „Aš tave myliu“. Taip pat aišku, kad nepriekaištingoje partnerystėje žmonės nereikalauja prabangių atostogų ar brangių dovanų, jiems kur kas svarbiau kartu leisti laiką ir išreikšti savo jausmus“.

Tarp harmoningos partnerystės indikatorių yra ir bendras maisto ruošimas, vienodas kinematografinis skonis, bent viena romantiška vakarienė per mėnesį ir sugebėjimas po ginčo pripažinti savo neteisumą.

Pavyzdinga pora taip pat nurodė „kalbėjimą“ kaip vieną mėgstamiausių bendrų veiklų. Be to, ideali pora vidutiniškai penkis kartus per dieną apsikabina. Dar ji turi vidutiniškai tris bendrus draugus. Idealiai porai pakanka keturiolikos mėnesių nuo pažinties, kad santykiai pasiektų tobulumą. Per tą laikotarpį pora du kartus leidžiasi į romantiškas savaitgalio išvykas.

Vis dėlto, net ir tobuliausių porų gyvenime pasitaiko dalykų, kurie erzina partnerius, tokių kaip prastas vairavimas, ant grindų numesti purvini drabužiai, ginčai dėl mėnesio biudžeto ar švarių indų stygius.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.