Vaikystėje neišmoktos pamokos
0 (0)

Janet Geringer Woititz, Alan Garner „Vaikystėje neišmoktos pamokos: svarbiausi gyvenimo įgūdžiai užaugusiems nedarniose šeimose.“ (2017)
Išleido: Vaga
Vertė: Lina Černiauskaitė
Puslapiai: 208

Amerikiečių psichologė ir Suaugusių alkoholikų vaikų judėjimo pradininkė Janet Geringer Woititz drauge su žinomu santykių ekspertu Alanu Garneriu knygoje Vaikystėje neišmoktos pamokos dalijasi vertingais patarimais su tais, kurie augo nedarniose šeimose ir dėl to neįgijo svarbiausių bendravimo įgūdžių, būtinų visaverčiam gyvenimui. Vadovaudamiesi knygoje aprašomomis technikomis išmoksite kurti tvirtus ryšius, atpažinti ir reikšti jausmus, nubrėžti ribas ir jas apginti, spręsti nesutarimus su kitais.

Knygoje aptariami įgūdžiai lygintini su įrankiais. Įsivaizduokite, kaip keptumėte blynus plaktuku arba šluotumėte grindis šaukštu. Kad ir kiek triūstumėte, vis tiek nieko gero neišeitų. O paėmę tam skirtus įrankius blynus iškeptumėte ir grindis iššluotumėte greitai ir be didelių pastangų. Tas pats ir su įgūdžiais, apie kuriuos perskaitysite šioje knygoje. Juos išlavinę pamatysite, kaip puikiai seksis susipažinti su žmonėmis ir užmegzti gerus santykius. Nustebsite, kiek šilumos ir meilės atsiras jūsų gyvenime.

Pagrindinės temos:

  1. Kaip susipažinti?
  2. Kaip reikšti jausmus?
  3. Aktyvus klausymasis
  4. Kaip parašyti, ko norite?
  5. Kaip tenkinti kitų norus
  6. Kaip spręsti problemas
  7. Kaip paprašyti kitų pakeisti elgesį
  8. Kaip priimti kritiką
  9. Kaip nubrėžti ribas ir jas apginti
  10. Kaip taikiai spręsti nesutarimus
  11. Kaip užbaigti pokalbį ir kaip atsisveikinti lankantis svečiuose
  12. Kaip nutraukti santykius?

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.