12 patarimų, kurie padės surasti antrąją pusę
0 (0)

pasimatymas

Ieškote savo gyvenimo meilės, tačiau niekaip nerandate? Nuolat skundžiatės, kad nėra normalių vyrų / moterų ir atrodo, jog Jums tiesiog nelemta rasti „savo žmogų”?

Jei darote esminių klaidų, susirasti tinkamą partnerį(-ę) gali būti tikrai sunku… Tad pateikiame 12 patarimų.

1. Nestovėkite vietoje. Antrosios pusės nerasite sėdėdami bare ir dairydamiesi. Veikite. Kitas žmogus taip pat kuklinasi kaip ir jūs, todėl sukaupkite visą drąsą ir užkalbinkite žmogų, kuris jums patiko.

2. Leiskite draugams padėti. Jie tikrai gerai jus pažįsta, todėl leiskite jiems jus su kažkuo supažindinti. Beje, statistiškai pažintis per draugus dažniausiai baigiasi vestuvėmis, palyginus su kitais susipažinimo būdais.

3. Nebijokite susitikinėti su draugais. Jei jums patinka jūsų draugas(-ė) ir jūs patinkate jam(-jai), nesikuklinkite ir nebijokite sugadinti draugystės. Norėdami turėti tobulą porą su tuo žmogumi visų pirma turite būti draugai, o tik po to meilužiai.

4. Pasirinkite tinkamą pažinčių svetainę. Jei ieškote antrosios pusės internete, pasirinkite tam tinkamą svetainę. Jei peržiūrėjus potencialių kandidatų sąrašą nematote nieko, kas jums patiktų, ištrinkite savo anketą ir keliaukite toliau.

5. Susikoncentruokite ties pirmu įspūdžiu. Užtenka vos 12-os minučių, kad suprastumėte ar žmogus, su kuriuo esate pasimatyme jums patinka. Įsiklausykite į savo vidinį balsą. Jis dažnai būna teisus. Jei žmogus jums nepatiko, negaiškite su juo laiko ir nežaiskite su kito žmogaus jausmais.

6. Nesimaivykite per pasimatymą. Dėl jaudulio dažnai norime pirmojo pasimatymo metu atrodyti kietesni nei esame iš tikrųjų ir dėl to galime elgtis išties kvailai. Ypač jei žmogus jums patinka, būkite kuo natūralesni, nes ieškodami žmogaus visam gyvenimui amžinai maivytis ir meluoti negalėsite.

7. Per daug neatviraukite. Viskas turi būti vietoje ir savo laiku. Per didelis atviravimas gali išgąsdinti kitą. Taip pat galite pasakyti daug dalykų, apie kuriuos jūsų potenciali antroji pusė nenori žinoti arba nėra pasiruošusi išgirsti. Laikykitės santūriai.

8. Žiūrėkite ne tik ką kalbate, bet ir kaip kalbate. Didžiausi nesusipratimai santykiuose atsiranda ne dėl to, ką pasakome, o kaip pasakome. Sekite savo toną. Vyrai norėdami patraukti patinkančią moterį dažnai nuleidžia toną į žemesnį, o moterys pakelia. Sekite, kaip elgiatės. Pagal tai net galite suprasti tikruosius savo jausmus.

9. Leiskite meilei liepsnoti. Netikite meile iš pirmo žvilgsnio? Skraidote padebesiais, tačiau stengiatės save nuleisti ant žemės ieškodami antroje pusėje minusų? Baikite! Leiskite meilei liepsnoti! Tuo labiau neįtarinėkite jo ir nekaltinkite dėl tų dalykų, kurių jis dar nepadarė bei nelyginkite jo su savo buvusiais. Taip tik viską sugadinsite.

10. Neleiskite draugams nužudyti jausmų. Nekreipkite dėmesio, jei jūsų draugai elgiasi skeptiškai, primena apie jūsų buvusių partnerių klaidas, sako, jog nieko neišeis ar kad jūs per daug svajojate. Jie tikrai nežino, ką šneka. Mėgaukitės patiriamais jausmais, nes vėliau tokių akimirkų nebesusigąžinsite.

11. Jei žmogus jūsų netraukia, keliaukite toliau. Nežaiskite kito žmogaus jausmais. Juk tikrai nenorėtumėte, kad kitas taip pasielgtų su jumis. Nepatinka – keliaukite toliau. Turite teisę būti laimingi.

12. Nepavyko? Nenusiminkite! Rasti gyvenimo meilę iš tikrųjų yra labai sunkus darbas, tačiau nenuleiskite rankų. Nepavyko? Bandykite dar ir dar kartą. Rinkitės, susitikinėkite, spręskite, ko jums reikia. Įdėkite pastangų ir pačiu netikėčiausiu momentu jos atsipirks!

Šaltinis: balsas.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.