7 rizikos verti dalykai, kurie gali sustiprinti poros santykius
5 (1)

Iliustracija: rawpixel.com

Visi žinome, kad gyvenimas – tai nuolatiniai pokyčiai. Kartais jie atsiranda kaip perkūnas iš giedro dangaus ir tiesiog turime su jais susitaikyti, o kartais galime imti ir surizikuoti kažką keisti savo gyvenime patys. Suprantama – veikiant savarankiškai, tiek visa nauda, tiek ir liūdnos pasekmės, visa rizika tenka tik mums vieniems. Poros santykiuose puiku yra tai, kad atsakomybės našta gali būti padalinta pusiau, rašoma MindWaft portale.

Jei su kitu žmogumi kuriate santykius, vadinasi, jūsų priimti sprendimai paveiks ir antrą pusę. Todėl geriausiai prisiimti atsakomybę kartu – taip galėsite sustiprinti savo santykius. Kai išvien dirbate dėl konkretaus tikslo, jūsų ryšys auga. Santykių specialistai teigia, kad net pokalbis apie galimus santykių pokyčius jau stiprina poros ryšius.

Kaip dar galėtumėte juos sustiprinti?

1. Paįvairinkite intymų gyvenimą. Santykiuose su ilgalaikiu partneriu į jūsų intymų gyvenimą nejučia gali atslinkti nuobodulys. Pabandykite užsiimti aistros malonumais neįprastose vietose, pasidalinkite savo seksualinėmis fantazijomis su partneriu ir užkirskite kelią nuoboduliui.

2. Persikelkite gyventi į kitą vietą. Pakeiskite gyvenamą vietą taip, kad paramos galėtumėte tikėtis tik iš vienas kito. Tikrai suartėsite, kai turėsite dirbti ir kartu priimti svarbius sprendimus be draugų, tėvų ar kitų nuolat šalia esančių aplinkinių pagalbos.

3. Pasikonsultuokite su santykių specialistais. Nors gali būti baisu pripažinti, kad jums reikalinga pagalba, tačiau apsisprendę kreiptis į porų konsultantą parodote savo antrajai pusei, kad ją vertinate, norite išsaugoti santykius ir būti kartu.

4. Įsipareigokite. Ir tai tikrai nebūtinai reiškia, kad privalote susituokti. Įsipareigojimas kitam žmogui gali reikšti daugybę dalykų, viskas priklauso nuo pačių žmonių ir jų santykių. Nors įsipareigodami ir rizikuojate, tačiau nusprendę būti kartu vienas kitam parodote, jog ne tik tuo džiaugiatės, bet ir renkatės būtent vienas kitą.

5. Sukurkite šeimą. Tai tikrai didelis iššūkis. Vis dėlto, jei pasitikite savo partneriu, tuomet ir neaiškus rytojus kartu nebe atrodys toks jau baugus.

6. Nesutikite su partneriu. Kartais, itin stipriai savo antrąją pusę mylintys žmonės, vengia jai nepritarti, nes mano, kad šitaip rizikuotų sugriauti santykius. Vis dėlto negalite nutylėti jums iš tiesų rūpimų dalykų, jei tikrai norite kurti stiprius saitus, būtent su šiuo konkrečiu žmogumi. Labai svarbu pasakyti savo nuomonę, net jei ir rizikuojate sulaukti partnerio nepasitenkimo.

7. Imkitės naujo iššūkio kartu. Nesvarbu kokia veikla užsiimsite – galbūt abu pradėsite sveikai maitintis, išbandysite naują sporto rūšį ar varžysitės, kuris daugiau perskaitys knygų, svarbiausia, kad jūsų santykiams naudinga sveika konkurencija.

Įvertinkite!
[Balsavo: 1 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.