Festivalis „Mandala“ (video)
0 (0)

mandala

Festivalis „MANDALA” – dvasinių ir psichologinių, savęs tobulinimo praktikų, netradicinės medicinos ir kūrybinių užsiėmimų sintezė, tai trijų dienų renginys gamtoje, propaguojantis sveiką gyvenimo būdą. Idėjos autorė ir organizatorė psichologė, šokio terapeutė Sigita Dabulskytė šeimos narių, draugų ir geraširdžių savanorių būrio dėka renginį gyvenimui prikelia jau šeštus metus.

Festivalio programa tradiciškai skirstoma į keturias dalis, kurios simbolizuoja 4 gamtos stichijas: žemę, ugnį, orą ir vandenį. Trys vaizdo įrašai yra iš vandens sektoriaus, skirto psichologijai, o Egidijos Laumenskaitės paskaita nufilmuota oro stichijai dedikuotoje palapinėje, kurioje vyko dvasingumo temas nagrinėjantys seminarai.

Živilė Baronienė „Krizės poroje “

Živilė yra šeimų konsultantė, socialinė darbuotoja, įtėvių ir globėjų rengėja, VDU Socialinio darbo institute, įgijo socialinio darbo magistro kvalifikacinis laipsnį, nuo 2013 metų mokosi VšĮ „Šeimos santykių instituto”, „Porų ir šeimos psichoterapijos mokymų” programoje (4 metai).

Genovaitė Petronienė „Mindfulness praktika“

Genutė yra plačiai žinoma psichologė-psichoterapeutė, turinti 20 metų darbo patirtį, 5 knygų ir begalės straipsnių autorė, radijo laidų vedėja.

Egidija LaumenskaitėAštuonios dvasinės jėgos“

Egidija yra socialinių mokslų daktarė, keletos knygų autorė bei VšĮ “Dvasinio ugdymo ir meditacijos centras” vadovė, apdovanota Lietuvos Mokslo Akademijos už pasiekimus moksliniame darbe. Virš 20 metų metų ji praktikuoja ir moko kūrybiško požiūrio, streso valdymo, Radža jogos ir senosios meditacijos žinių.

Brigita Gulbinaitė „Gynybos mechanizmai“

Brigita yra psichologė-psichoterapeutė, veda psichoterapines grupes ir konsultuoja asmeniškai, savo darbe vadovaujasi psichodinaminės krypties terapijos principais.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.