LOGOTERAPIJOS IR EGZISTENCINĖS ANALIZĖS STUDIJOS
5 (3)

Logoterapijos ir egzistencinės analizės institutas kviečia registruotis į Logoterapijos ir Egzistencinės analizės studijas, kurios prasidės 2023m vasario mėn.

Mokymai vyks pagal GLE International programą. Pabaigus egzistencinės analizės konsultanto ar egzistencinės analizės psichoterapeuto studijas bus išduodami GLE International (Viena) diplomai.

Trumpai:
Tai V. Franklio teorinės logoterapijos koncepcijos pagrindu sukurta A.Lenglio (V.Franklio mokinio ir ilgalaikio bendradarbio) egzistencinės analizės metodika. Franklis sukūrė „Logoterapiją“, kaip į prasmę orientuotą konsultavimo ir terapijos formą, o egzistencinė analizė yra sąlygų, būtinų gyvenimui, kuriame vertybės turi savo vietą ir kuris yra savaime formuojamas bei orus, analizė.

Egzistencinės analizės tikslas yra ugdyti savo suvokimą ir individualų aktyvumą (gebėjimą atsiduoti) savo patirtyje, santykiuose ir veiksmuose. Tai reiškia, kad egzistencinė analizė nagrinėja asmens prasmingo egzistavimo sąlygas ir prielaidas tais atvejais, kai jas blokuoja psichologinės ligos arba bėdos.

Egzistencinė analizė gali būti apibrėžiama, kaip fenomenologinė ir į asmenybę orientuota psichoterapija, kurios tikslas yra nukreipti žmogų į laisvą savo psichinio bei emocinio gyvenimo patirtį, priimti autentiškus sprendimus ir atrasti tikrai atsakingą elgesio su savimi ir pasauliu būdą.

Mokymai skirti: psichologams, psichoterapeutams, psichiatrams, medikams, švietimo darbuotojams, socialiniams darbuotojams , dirbantiems su priklausomais žmonėmis arba jų artimiesiems, dirbantiems hospisuose, personalo specialistams, asmens tobulėjimo treneriams, besidomintiems psichologija ir saviugda.

Vedantys dėstytojai: Viktorija Zabor – gydytoja psichiatrė, psichologė, medicinos mokslų kandidatė, Lvivo Danilo Galickovo nacionalinio medicinos universiteto psichologijos ir psichiatrijos katedros asistentė, sertifikuota Logoterapijos ir egzistencinės analizės psichoterapeutė, GLE -International asociacijos narė; Ukrainos Logoterapijos ir egzistencinės analizės asociacijos vadovė, Ukrainos psichoterapijos etikos komisijos vadovė

Yaryna Kaplunenko – psichologė, mokslų daktarė, sertifikuota Logoterapijos ir egzistencinės analizės psichoterapeutė, GLE -International asociacijos narė, supervizorė, vyresnioji mokslinė bendradarbė nacionaliniame psichologijos G.S. Kastiuko institute Ukrainos NAPN; vyresnioji dėstytoja Nacionalinėje Kiijivo- Mogilensko pedagogikos akademijoje; Logoterapijos ir egzistencinės analizės asociacijos Kijivo skyriaus vadovė, mokymų trenerė.

Studijos vyks rusų kalba.
Vietų skaičius ribotas.

Grafikas : kas antrą mėnesį, savaitgaliais (penktadienį nuo 17.00- 21.00, šeštadienį 10.00-18.00, sekmadienį 10.00-17.00) – nuotoliniu

būdu. Vasaros metu vyks 5 dienų intensyvas.
Daugiau informacijos bus pateikiama užsiregistravusiems.

Registracijos mokestis 100 eur. Šis mokestis bus užskaitytas ir dalyvaujantiems 1 dienos pažintiniame patyriminiame seminare 2023 01 21, Vilniuje. Negalintys dalyvauti įvadiniame seminare, bet norintys studijuoti privalės dalyvauti interviu nuotoliniu būdu, pagal suderintą grafiką.
Daugiau Informacijos telefonu:  +37060538487
Registruotis: logoterapijosinstitutas@gmail.com

Mokėjimo rekvizitai:
VŠĮ Logoterapijos ir egzistencinės analizės institutas
Įmonės kodas 306059777
A./s. LT41 7180 5000 0970 0201
AB Šiaulių bankas

Įvertinkite!
[Balsavo: 3 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.