Naujas studijų kursas MINDFULNESS ir KOGNITYVINĖS bei ELGESIO TERAPIJOS pagrindai
0 (0)

Renkamas naujas podiplominių studijų kursas ĮSISĄMONINIMU (MINDFULNESS) GRĮSTOS KOGNITYVINĖS IR ELGESIO TERAPIJOS PAGRINDAI
Lietuvos sveikatos mokslų universitetas
Pradžia – 2022 m. lapkričio 20 d.

Podiplominės studijos skirtos supažindinti su naujomis moksliniais įrodymais grįstomis kognityvinės ir elgesio terapijos kryptimis: Įsisąmoninimu grįstos kognityvinės terapijos ir Įsisąmoninimu grįsto streso valdymo principais bei praktinio taikymo galimybėmis. Kurso dalyviai bus supažindinti ir su kitomis įsisąmoninimu grįstos psichologijos pritaikymo sritimis – pedagoginėje psichologijoje ir darbe su vaikais, valgymo sutrikimų gydyme, esant piktnaudžiavimui alkoholiu/cheminėmis medžiagomis, dirbant su organizacijomis ir t.t.

Mokytis gali visų specialybių gydytojai, psichoterapeutai, psichologai, slaugytojai, ergoterapeutai, kineziterapeutai.

Studijų trukmė – 1 metai arba 10 blokų po dvi auditorines mokymų dienas (po 8 ak. val. per dieną, 160 val. per metus). Mokymai vyksta paprastai kartą per mėnesį savaitgaliais gyvai (Vilniuje arba Kaune, užsiėmimų skaičius kiekviename mieste priklauso nuo kursantų pasiskirstymo pagal regionus) ir hibridiniu būdu, tačiau esant nepalankiai situacijai dėl koronaviruso covid-19, mokymai gali vykti ir tik nuotoliniu būdu (Zoom platformoje).

Mokymų vadovas: dr. Julius Neverauskas, LSMU Neuromokslų institutas, Lietuvos kognityvinės ir elgesio terapijos asociacijos bei Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos prezidentas.

Pirmasis mokymosi blokas planuojamas – 2022 m. lapkričio 20 d.

Pirmoji mokymų diena podiplominių studijų programos „Įsisąmoninimu grįstos kognityvinės ir elgesio terapijos pagrindai“ (VIII) kursui – 2022 m. lapkričio 20 d. (sekmadienis) nuotoliniu būdu. Bus daromas vaizdo įrašas. Jį gaus visi mokymo programos dalyviai.
Po to mokymo blokas vyks 2022 m. gruodžio 3-4 d. Planuojamas hibridinis mokymas (Vilniuje, viešbutyje Panorama ir nuotoliniu būdu).
Abu mokymus ves dr. Julius Neverauskas. Apie kitų mokymo blokų datas informuosime.

Baigusieji kursą gaus LSMU Podiplominių studijų kurso baigimo pažymėjimą (160 val.).
Baigusieji studijas galės specialia tvarka tapti Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos (LĮGPA) patvirtintais Įsisąmoninimu (mindfulness) grįsto streso valdymo ir Įsisąmoninimu grįstos kognityvinės terapijos mokytojais-instruktoriais. Plačiau apie tai https://www.mindfulness.lt.

Mokymų kaina už visas studijas – 832 eurai. Galima mokėti ir dalimis, t. y. 4 kartus po 208 eurų.
Norintieji dalyvauti studijose kviečiami užpildyti šią anketą: https://forms.gle/wC3zHZndHzuSZKs6A.

Apsisprendusieji kandidatai iki 2022 m. lapkričio 1 d. pateikia šiuos dokumentus (atsiųsti skenuotus el. paštu):
1. Laisvos formos prašymą, nurodant savo kontaktinius duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono numerį ir el. paštą), adresuotą LSMU Neuromokslų instituto direktoriui prof. Arimantui Tamašauskui, dalyvauti mokymuose „Įsisąmoninimu (mindfulness) grįstos kognityvinės ir elgesio terapijos pagrindai“, kursų kodas KMU743.
2. Bakalauro ir/arba magistro diplomų kopijas.
Dokumentus siųsti: el. paštu info@psichoterapija.info .

Gavęs patvirtinimą dėl studijų kursantas turės iki 2022 m. lapkričio 1 d. pervesti stojamąjį mokestį už studijas 32 Eur į sutartyje su kursantu nurodytą sąskaitą (mokestis įeina į bendrą kainą).
Papildoma informacija telefonais +370 616 53444, +370 602 50142.
Išsamesnė informacija apie mokymus skelbiama svetainėje https://www.psichoterapija.info, https://www.mindfulness.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.