Net ir nesulaukus ledo 25 m. ledinės eketės varžybos vyks
0 (0)


150 ledinių maudynių mėgėjų jau užsiregistravo dalyvauti Lietuvos sveikuolių sąjungos rengiamose varžybose net ir nesulaukus ledo. Formuojama dirbtina eketė su 5 takeliais Galvės ežere priešais Trakų pilį. Savanorių komanda ruošiasi ir laukia ne tik plaukikų, bet ir jų palaikymo komandų.

Jau ketvirtus metus iš eilės rengiamos ledinės eketės varžybos tapo 30 dienų ledinės eketės iššūkio dalyvių tradicija. Visą mėnesį savo miestuose iššūkiui būręsi naujokai ir jau patyrę ledinio vandens mėgėjai susirenka išbandyti savo jėgas 25 m. plaukime Trakuose. Vyrų dalyvių skaičius visuomet gerokai viršija dalyvaujančių moterų skaičių. Tačiau tarp moterų yra ir 70 metų sveikuolių. Formuojamos 5 vyrų amžiaus grupės ir viena moterų grupė. Registruotis plaukimui galima ir renginio dieną.

Varžybinis elementas šiame renginyje nėra svarbus, svarbiausia yra laimėti prieš savo baimę šaltam vandeniui ir užfiksuoti laiką, per kurį nuplaukiamas 25 m. atstumas.

Varžybų pradžia 12 val. Visų varžybų dalyvių laukia atminimo dovanos. Renginio organizatoriai vaišins karšta arbata, šiltu maistu. Renginį padeda organizuoti Trakų rajono savivaldybė ir Lietuvos sveikuolių sąjungos partneriai.


Daugiau informacijos tel. 864839931 (Simonas)
www.sveikuoliai.lt
Nuotraukos Lietuvos sveikuolių sąjungos

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.