fbpx

50 dalykų, kuriuos per gyvenimą vertėtų padaryti visoms moterims
0 (0)

Suprantama, jog sąrašas yra preliminarus ir jį galima trumpinti, plėsti ar koreguoti, atsižvelgiant į savo asmeninius išteklius bei aplinkos sąlygas. Svarbiausia įgyti naujos patirties ir išeiti iš jums įprasto gyvenimo rato, atrasti naujus pasaulius, galimybes ir žmones…

50. Paplaukioti visiškai nuoga vandenyne – jausmas išties nepakartojamas.

49. Nusidažyti visus plaukus arba išmėginti dažymą sruogelėmis.

48. Jeigu turi ilgus plaukus, nusikirpti juos trumpai – juk tai tik plaukai, ataugs.

47. Kam nors nuoširdžiai atleisti. Prisiminkite, kad atleidimas ne kitam žmogui reikalingas, o jums pačiai.

46. Pakeliauti vienai. Pabusti anksti rytą ir pamatyti tai, kas jus priblokš. Nueiti vėlai miegoti ir nesigraužti, kad galbūt veltui iššvaistėte visą dieną.

45. Pusryčiams suvalgyti desertą. Tam tobulai tiks ledai, ypač jei tik išlipote iš lovos.

44. Per pasimatymą pasiūlyti sumokėti ir tai padaryti. Šis veiksmas suteikia neįprastos galios.

43. Po kupinos streso dienos pasidovanokite sau masažo procedūrą.

42. Suvalgyti didelį gabalą torto (arba milžinišką porciją ledų, arba plytą šokolado) ir nejausti dėl to jokio sąžinės graužimo.

41. Nueiti vienai papietauti. Užsisakyti taurę vyno ir skaityti knygą. Ir džiaugtis, kad nesijaučiate keistai, kaip šalimais sėdinti porelė per pirmąjį pasimatymą.

40. Įveikti kokį nors fizinį išbandymą. Nubėgti maratoną arba bent 5 kilometrus, sudalyvauti triatlone. Arba bent jau padaryti atsispaudimą.

39. Nueiti į kikbokso treniruotę. Galima bent įsivaizduoti, kaip kokiam smagiai užvožiate kokiam nors netikėliui.

38. Mesti darbą, kurio nekenčiate iš visos širdies. Gyvenimas yra per trumpas, kad galėtumėte sau leisti skaičiuoti ilgiausias ir nuobodžiausias valandas iki darbo pabaigos, o paskui grįžus namo skųstis savo katei apie nevykusią dieną.

37. Pagyventi vienai. Vaikščioti nuogai po virtuvę, namus paversti į tikrą betvarkę, grįžti namo 5 valandą ryto ir šildyti maistą mikrobangų krosnelėje.

36. Spontaniškai pasileisti su geriausiais draugais ieškoti nuotykių.

35. Visą savaitę nesimankštinti – juk kam tai rūpi.

34. Paišlaidauk tam, ko tikrai tikrai nori. Kartais juk galima sau tai leisti.

33. Iškepti tortą vien tam, kad paskui galėtum jį sviesti į savo kambario draugą ar vaikiną.

32. Turėti naminį gyvūnėlį, kuris besąlygiškai mylės savo šeimininkę. Be to jis niekada nepliurpls niekų, kai tau liūdna.

31. Nueiti į Beyonce koncertą. Mėgaukis jos talentu ir siunčiama feministine žinute.

30. Pabėgti nuo to, kas tave tiesiog varo iš proto. Kartais tiesiog turi praleisti visą savaitgalį miegodama, gerdama vyną prie televizoriaus savo tėvų namuose.

29. Nupirkti priešpiečius tam, kas dar tik pradeda karjerą ir negali sau leisti išlaidauti.

28. Skirti laiko pasidaryti kelioms ypatingoms nuotraukoms, prabangiai jas įrėminti. Kiekvieną kartą kraustantis į naują vietą jos keliaus kartu ir visada privers šypsotis į jas pasižiūrėjus.

27. Išmokti mėgti tuos dalykus, kurių galvoji kad nekenti. Tai gali būti viskis, alyvuogės ar tavo viršininkas.

26. Išsirinkti savo mėgstamiausią posakį, kuris taps tavo asmenine mantra, ir pagal jį gyventi.

25. Bent kartą per metus padaryti tai, ko labai labai bijai. Šokti su parašiutu, paprašyti viršininką pakelti atlyginimą, mesti nemėgstamą darbą ir išvykti į trijų mėnesių kelionę. Tikrai nepasigailėsi.

24. Nustoti bendrauti su draugais, kurių iš tikrųjų nemėgsti. Ir nesigraužk dėl savo sprendimo, tiesiog nutrauk santykius su tais, kurie tempia tave žemyn.

23. Praleisti naktį su vyruku, kuris visiškai tau netinka į poras, tačiau yra pašėlusiai aistringas. Pasielk, lyg būtum meilės romano herojė.

22. Kalbėti viešai. Pasakyti tostą per draugės vestuves arba parengti pristatymą kolegoms darbe.

21. Skirti daugiau pinigų atostogoms nei galvoji, kad vertėtų. Juk kartais gali sau leisti keletą papildomų kokteilių.

20. Išbandyk naujus patiekalus. Ypač tuos, kurių galvojai nemėgsi.

19. Prarasti savitvardą, jei gavote netinkamą oro linijų aptarnavimą. Nepamirškite apie tai pasidalinti socialiniuose tinkluose – būtent ten aptarnavimas pasiekia aukščiausią klasę.

18. Praleisk visą dieną valgydama visokiausį šlamštą.

17. Sudainuoti karaoke. Nesvarbu, ar po kelių kokteilių, ar išgėrusi tik arbatos, bet turi tai padaryti bent kartą gyvenime, kad suprastum, ar tau tai patinka.

16. Tapti reguliaria kliente – restorane, bare ar knygyne.

15. Pereiti „ištvirkėlės“ stadiją. Puikus metas tai padaryti tuomet, kai mesi kokį nors nevykėlį, laikiusį tave šiukšle.

14. Pereiti „vienuolės“ etapą. Tai padaryti gali po daugybės pasimatymų ir nusibodusių draugysčių.

13. Išbandyti savo keisčiausią, tamsiausią seksualinę fantaziją. Toks „nelegalus“, begėdiškas elgesys gali sukelti tikrą sprogimą.

12. Bent kartą apsilankykite pas psichologą. Nuostabu, kai kažkas išklauso jus ir nešališkai gali pažvelgti į jūsų problemas. Net jei ir neturite rimtų priežasčių ten apsilankyti, ne pro šalį gauti objektyvią nuomonę apie tai, kas dedasi jūsų galvoje.

11. Susirasti mėgstamą užsiėmimą laisvalaikiu. Pavyzdžiui, tai gali būti jodinėjimas ar tenisas. Jei per darbo pokalbį būsite paklausta apie hobius, nereikės svarstyti.

10. Paskęsti sielvarte. Leiskite sau bent kartą daryti tuos skausmingiems išsiskyrimams būdingus dalykėlius kaip ledų valgymas, romantinių filmų žiūrėjimas ir ašarojimas. Nueikite į klubą ir pasiautėkite iš visos širdies.

9. Nusiųskite CV dėl darbų, kuriuos tikrai norėtumėte dirbti, tačiau neturite tam tinkamos kvalifikacijos. Niekada negali žinoti, gal jums pasiseks.

8. Nueiti į tokį koncertą, dėl kurio iš tavęs visi juoksis. Šokti kaip pakvaišusiai.

7. Susitikinėti su vyruku, kuris visiškai ne tavo skonio. Juk vis tiek dauguma tavo pasimatymų yra su netinkamais žmonėmis. Bet iš viso to juk galima įgyti įdomios patirties, prisiminti išties smagių istorijų.

6. Parašyti meilės laišką savo brangiausiems, pasakyti, kiek daug jie tau reiškia. Taip taip, tikrą laišką, ant balto popieriaus. Išliek visą savo širdį. Jie laikys šį laišką visą savo gyvenimą, skaitys, kai užplūs liūdnos mintys.

5. Paragaukiti tikrai gero vyno. Palepinkite save, pajuskite skirtumą.

4. Bent kartą išsilieti ant savo buvusiojo, kai šis pasielgia kaip tikras niekšelis. Tiesiog šliūkštelk jam savo gėrimą į veidą ir pabėk. Tik padaryk tai iš karto, o ne po penkerių metų.

3. Išmokti pasigaminti valgyti, jei esate įpratusi prie nenaminio maisto.

2. Surizikuoti dėl darbo, net jei atrodys pati beprotiškiausia mintis. Pagalvokite apie įtakingus žmones, kurie jums patinka. Jie nuolat rizikuoja ir dėl to galbūt atrodo tikri bepročiai, kol galop parodo, kokia vis dėlto geniali ta jų beprotybė.

1. Iškeliauti kur nors bent savaitei be išmaniojo telefono. Patirkite tikrą gyvenimo ramybę be žinučių ir skambučių atakų, socialinių tinklų.

Šaltinis: cosmopolitan.com
Parengė: balsas.lt
Iliustracija: Guilherme Stecanella / Unsplash

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

9 Responses

  1. kristi parašė:

    Beveik viska esu jau padarius :-)

  2. fnz parašė:

    Teisingai raso po to pas psichologa;D

  3. Gina parašė:

    Kurios psichatrines ligonines ligonis rase si straipsni ?

  4. Liepa parašė:

    Nieko keisto, kad tai cosmopolitan.com… Amerikietisko gyvenimo budo nesamone…

  5. Rrr parašė:

    Nenustebciau, jei autore liktu senmerge visam amzeliui

  6. Akvile parašė:

    AAA lietuviskos uzguitos motereles prasneko, baikit :D Man dar net 20 nera, o jau padariau daugiau nei puse cia aprasytu dalyku, life is good, is tiesu – nebijokit rizikuoti :)

  7. Vaidule parašė:

    Tikrai daugelis dalykų sukėlė šypseną, prisiminimus ir tikrai norėčiau išbandyti tai, ko dar nesu dariusi. :)))

  8. ... parašė:

    įdomūs pasiūlymai!

  9. As parašė:

    Man 42 metai. Tik 8 punkto neesu padariusi. Ir neesu pakvaišusi, turiu vyrą, buvusį vyrą, buvusį meilužį 10 metų jaunesnį, kuris iki dabar laksto paskui, 2 pilnamečius vaikus iš pirmos santuokos, vadovauju 3 verslam – du savo vyrų pirmo ir antro, ir savo asmeninį, turiu tris specialybes, aukštąjį išsilavnimą, krūvą mokslinių darbų, tyrimų ir t.t. Taip kad, mielosios, čia ne beprotybes rašo. O kiekvienai tai reikia išbandyti. Iš ties yra iš ko pasijuokti ir turiningą gyvenimą prisiminti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.