Siųsk žmones namo penktą
0 (0)

Daugumos darbdavių svajonė yra jaunas žmogus tarp dvidešimties ir trisdešimties metų, po darbo nelabai turintis ką veikti, tad dirbantis po keturiolika valandų ir miegantis po darbo stalu.
Net jei visą darbovietę prigrūstume tokio tipo darbuotojais – rezultatas nebūtų toks puikus kokio tikimės. Ilgas sėdėjimas darbe, tai tik įsisenėjęs mitas, jog „ Tai vienintelis būdas įveikti dideles problemas ar stambesnius konkurentus“. Jums nereikia daugiau darbo valandų, jums reikia efektyvesnių darbo valandų.
Kai žmonės nori kažką atlikti namuose, jie iškart tai ir padaro. Dauguma žmonių darbe stengiasi kuo greičiau susitvarkyti su savo užduotimis, nes šiandien privalo būti dar kažkur kitur, tad jie dirba trumpiau, bet efektyviai. Kažkas turi pasiimti vaikus iš darželio, o kažkas važiuoti į choro repeticiją, jie moka naudoti laiką protingai. Kaip yra sakoma: „Jeigu norite, kad kas nors būtų atlikta, prašykite labiausiai užsiėmusio žmogaus“.
Jums reikia žmonių, kurie nuolat užsiėmę. Žmonių, kurie turi gyvenimą ir be darbo. Žmonių, kuriems rūpi daugiau nei vienas dalykas. Nesitikėkite, kad darbas kieno nors gyvenime užims pačią svarbiausią vietą, ypač jei norite, kad tas kažkas pas jus įsidarbintų ilgam.

Jason Fried (2010). “REWORK”.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.