Kad atsverčiau kraičio trūkumą dirbu po 15-16 valandų per dieną
0 (0)

1 Response

  1. vdas parašė:

    Jeigu būsimui vyrui būt reikėję tarnaitės, tai paprasčiau nusipirkti skelbimų laikraštį ir nusisamdyti. Deja. Princas sutiko sau lygią Išrinktąją. O kad jau išsirinko sau į žmonas, tai ir elgtis derėtų kaip Princesei, o ne kaip barbei šimtadarbei. Galų gale, gal princui visai nerūpi pinigai, tuo tarpu išrinktoji visą gyvenimą mokėsi, jog pinigai ateina tik sunkiu darbu ir sūriu prakaitu; niekas nieko už dyką neduoda ir nedovanoja. Maži pinigai – mažai darbo. Dideli pinigai – daug darbo. Bet pažvelkim, jeigu tai būtų tiesa, sunkiausią darbą dirbantys kasininkai, paštininkai, mokytojai ar griovių kasėjai turėtų būti turtingiausi žmonės pasaulyje.. Bet atrodo, kad taip nėra, ar ne?

    Tad ar tikrai princui atidirbama? Juolab netiesiogiai iškyla motyvas – „kraitis”. Jeigu jau gyvenimas, likimas ar Dievas dovanojo sutikti žmogų, su kuriuo galima būti laimingai ir aprūpintai be didelio vargo, kodėl reikia jausti kaltę ir gėdą už tai, ką gavote taip lengvai ir paprastai, už turtus, kurie atėjo tiesiog…iš meilės mylimam žmogui?

    Pagalvokite ir pasikalbėkite nuoširdžiai su sau svarbiausiais žmonėmis. Gi greičiausiai visi linki ko geriausio ir jiems ne mažiau skaudu būtų matyti kaip žmogus pats save nuvaro iki paskutinio prakaito, galiausiai prarasdamas ne tik sveikatą, darbingumą, bet ir vyrą, kol galiausiai susipykdamas su visais-draugais, giminėm, netgi tėvais.

    Stop. Yra žodis. Kažko turi būti daugiau, kažko mažiau. Taikykite Pareto principą, galų gale.

    O kas dėl kraičio ir indėlio – jo nepaslėpti po devyniom prakaito jūrom. Tėvai gali net įsižeisti sužinoję, kad jų-savęs-savo šaknų gėdijamasi. Paprasčiau – pasikalbėti su artimiausiu žmogumi, paklausykite psichologės. Pasikalbėti visiems bendrai ir su svarbiausiais žmonėm apie jūsų bendrą ateitį ir tiesiog paprašyti jųjų palaiminimo naujo gyvenimo pradžiai. Palaiminimo..Ir sunkus akmuo pravirktų. Nekyla abejonių, kad vyras susirado puikią žmoną – pareigingą, tvarkingą, darbščią, stropią. Įvertinkite, pagirkite save už tai ką sugebate, kokias aukštas vertybes įskiepijo, nes tai pats didžiausias indėlis už kurį negalima nejausti dėkingumo tėvams. Jug galų gale, kaip sakoma, „Svarbiausias daiktas pasaulyje nėra daiktas”. Jeigu mylima – tai ir didžiuokitės, dėkokite, suteikite džiaugsmo. Parodykite savo tikrąją meilę, o ne popierinę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.