Bijau pririšti merginą prie savęs, bet nenoriu visai paleisti
0 (0)

2 Responses

  1. Sandra parašė:

    O aš manau, kad pagrindinė priežastis glūdi tame, kad ėmei ja dvejoti, Mindaugai. Nes kiek supratau, viskas prasidėjo nuo to sakinio, kuri tau ištarė ir pakartojo kelis kartus – „Aš jaučiuosi dar neišsilaksčiusi”. O tai tave ėmė kankinti ir neduoti ramybės tavoms mintims.

    Jei nėra pasitikėjimo – nėra ir nuoširdžių santykių. Tikėk, kad ji tave myli ir neišduos, o bus taip kaip bus. Mes negalime kitų priversti daryti to, ko jie nenori. Ankščiau ar vėliau tai atsisuka prieš mus.

    Mylėk ją, bet nesisavink.

    Sėkmės! :)

  2. Vyt parašė:

    Patikrinta tiesa: kuo labiau žmogų spausi ir ribosi, tuo labiau jis veršis iš tavo rankų. Pats pagalvok. Kada, jeigu ne dabar tavo draugė gali atsigriebti už prarastus metus. Noras bendrauti su įvairiais žmonėmis, linksmintis yra visai suprantamas, nors ir primena atitrūkimą nuo grandinės. Ji ką tik nurėžė varžiusią bambagyslę. Manai išsaugosi draugę rišdamas prie savęs? Siūlyčiau nebūti zanūdai ir bent iš dalies pasekti draugės pavyzdžiu, t.y. praplėsti pažinčių ratą, pasinaudoti jaunystės ir atotrūkio nuo tėvų tau teikiamomis progomis. Tiek tau, tiek draugei dabar yra TAS laikas, kai galite pasimėgauti laisve (vėliau juk reikės vaikus daryti ir t.t.). Ar kartu tą darysite, laikas parodys.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.