10 keistuolių, įsimylėjusių įvairiausius daiktus
0 (0)

Objektofilija paprastai vadinamas sutrikimas, kai žmonės įsimyli ne kitus žmones, o negyvus daiktus. Pateikiame 10 tokių neįtikėtinos meilės ir netgi vedybų pavyzdžių.

Amy Wolfe Weber ištekėjo už atrakcionų parko traukinuko. Amy netgi pasikeitė savo pavardę į Weber (tai traukinuko gamintojo pavadinimas). Ypatingus jausmus traukinukui Amy jaučia nuo tada, kai jai buvo vos 13. Mergina turi didžiulę traukinuko nuotrauką ant savo miegamojo, o su savimi visuomet nešiojasi smulkių jo detalių. Paklausta, kaip ji jaučiasi, kai jos vyru važinėjasi kiti žmonės, Amy sako, kad porą sieja stiprus fizinis ir dvasinis ryšys ir ji kitiems, įsiterpiantiems į šiuos santykius, nepavydi.

Amy-Wolfe-640x375

Eija-Riitta Berliner-Mauer ištekėjo už Berlyno sienos. Šiaurinėje Švedijos dalyje gyvenanti moteris ištekėjo už Berlyno sienos 1979-aisiais. Sieną ji įsimylėjo būdama septynerių, kai pirmą kartą ją pamatė per televiziją. Vėliau pradėjo kolekcionuoti nuotraukas ir taupyti pinigus, kad galėtų sieną pamatyti. Kai 1989-aisiais Berlyno siena buvo nugriauta, moteris pradėjo susitikinėti su sodo tvora.

Eija-Riita-Berliner-Mauer

Erika Eiffel ištekėjo už Eifelio bokšto. Eifelio bokštas nebuvo pirmasis moters susižavėjimo objektas. Iš pradžių moteris buvo įsimylėjusi Lancą (tai lankas, kuriuo šaudydama ji tapo pasaulinės klasės lankininke). Vėliau pajuto stiprius jausmus Berlyno sienai. Apie Eriką rašė daugybė laikraščių, žurnalų, sukurtas ne vienas dokumentinis filmas. Ji pirmoji pripažino turinti objektofiliją ir įkūrė tarptautinę objektofilų bendruomenę, kuriai priklauso daugiau nei 200 žmonių.

Erika-Eiffel-640x360

Lee Jin-Gyu vedė savo pagalvę. Vaikinas iš Pietų Korėjos Lee Jin-Gyu vedė savo pagalvę, kurią kažkada pirko Japonijoje. Prieš vedybas pora draugavo 6 metus, kartu keliaudavo linksmintis ar pavalgyti. Lee netgi keliavo į Japoniją, kur buvo iškeltos jo ir pagalvės vestuvės. Negana to, vaikinas savo mylimąją aprengė tradicine vestuvine suknele.

Lee-Jin-Gyu

Nathanielis beprotiškai įsimylėjęs savo automobilį. Didžioji Nathanielio meilė – raudonas 1998-aisiais pagamintas „Monte Carlo“. Be Chase vardu pavadinto automobilio jis negali tverti ilgiau nei 24 valandas, retai kam leidžia jį pavairuoti, darbo kompiuterio monitoriaus užsklanda, žinoma, yra automobilio nuotrauka. Su savo automobiliu jis keliauja į pasimatymus, rytais pirmiausia skuba jį pabučiuoti, o per gimtadienius dovanoja burbulų vonias ir dovanas. Vyras prisipažįsta, kad su automobiliu jį sieja ne tik emociniai, bet ir seksualiniai ryšiai. Jausmus negyviems daiktams pradėjo puoselėti dar jaunystėje, tikriausiai dėl tikrų draugų trūkumo.

nataniel-chase-car

Savo vardo neatskleidžiantis vyras vedė kompiuterinio žaidimo heroję. Tokijuje gyvenantis vyras vedė Nene Anegasaki – malonią ir beprotiškai gražią merginą iš „Nintendo DS“ žaidimo. Vestuvės įvyko, kai vyrukui buvo 27-eri, o ceremoniją internetu stebėjo tūkstančiai žiūrovų. Sal 9000 internete pasivadinęs vyras sako nejaučiantis poreikio susirasti gyvą merginą, mat Nene yra visais atžvilgiais pranašesnė.

Sal-9000

Amanda Whittaker įsimylėjo Laisvės statulą. Parduotuvės asistente dirbanti Amanda Whittaker iš Jungtinės Karalystės puoselėja platoniškus jausmus Laisvės statulai. Ja mergina susižavėjo dar 2007-aisiais, kai pirmą kartą pamatė nuotraukoje prie statulos nusifotografavusį draugą. Tai nebuvo pirmasis jos meilės objektas. Anksčiau, būdama paaugle, ji išgyveno aistringą romaną su būgnų rinkiniu. Laisvės statulą mergina aplankė keletą kartų ir teigia, kad vos prie jos prisilietusi patyrė orgazmą.

Amanda-Whittaker

Reighner Deleighnie įsimylėjo statulą Štai. ir dar viena moteris, palaikanti santykius su statula. Moters meilės objektas – graikų dievo Adonio statula. Ją Reighner nusipirko už 395 svarus sterlingų ir pavadino Hansu. Valandų valandas kiekvieną dieną jie praleidžia kartu – mergina Hansui skaito ir su juo kalba, šalia laiko jį pietaudama ir žiūrėdama televizorių, net bučiuoja. Tačiau mergina pripažįsta, kad niekada negalėtų už Hanso tekėti ir būti jam ištikima.

Reighner-Deleighnie

Edwardo Smitho mylimosios – daugiau nei tūkstantis automobilių. Dabartinė Edwardo mergina – baltas „Volkswagen Beetle“ vardu Vanilla. Jis sako niekada nejautęs potraukio vyrams ar moterims. Romantiškasis Edwardas rašo apie automobilius eiles, jiems dainuoja, su jais kalba lyg su merginomis ir keistis neketina. Be Vanillos jis palaikė santykius su daugybe kitų automobilių. Kaip teigia Edwardas, seksualinius santykius jis turėjo su daugiau nei 1000 automobilių, dauguma iš jų priklausė nepažįstamiems žmonėms ar parodoms.

edward-smith-car-lover

Davecato meilės objektas – lėlės. Davecatas gyvena su žmona ir 2 meilužėmis – Sidore Kuroneko bei Elena Vostrikova. Beje, tos dvi mylimos meilužės yra iš silikono pagaminta dirbtine oda aptrauktos lėlės. Jos netgi turi netikrus liežuvius. Šios lėlės buvo pagamintos kaip sekso žaisliukai, tačiau Davecatui (tokia pravarde vyriškis nori būti pristatomas) jos yra ne tik sekso objektas, bet ir gyvenimo partnerės. Dar reikėtų pridurti,kad vyriškį traukia ne tik lėlės, dar prieš lėles Davecatas simpatiją pajuto robotams.

davecat-with-love-dolls-640x369

Šaltinis: balsas.lt
Pagal: toptenz.net

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.