fbpx

7 itin sėkmingų moterų paslaptys
0 (0)

moteris

Kiekviena moteris dažniausiai turi bent vieną draugę, kuri visada viską suspėja, tačiau niekada neprimena pervargusios ir paskendusios strese. Pavydėtina, ar ne? Laimei, tai gali pavykti ir jums – tiesiog reikia išmokti būti produktyviai. Purewow.com atskleidžia 7 tokių moterų paslaptis, kuriomis galite pasinaudoti ir jūs.

1. Jos nedaro kelių užduočių vienu metu. Stanfordo universiteto atliktas tyrimas parodė, kad žmonės, kurie vienu metu bando atlikti kelis darbus, ne taip gerai sugeba sukaupti dėmesį, įsiminti ir sklandžiai pereiti nuo vieno darbo prie kito, kaip tie, kurie mieliau susikoncentruoja į vieną užduotį. Tad sutelkite dėmesį į tai, ką darote, ir tik atlikę tai iki galo pereikite prie kitų darbų.

2. Jos dažnai sako „ne“. Gali būti nelengva, tačiau kai turite krūvą darbų, pasakyti „ne“ kartais tiesiog būtina. Svarbu žinoti savo ribas: neapsiimkite tiek, kiek nepajėgsite atlikti.

3. Jos – tikros užduočių pavedimo ekspertės. Tokios moterys geba laiku perduoti užduotį kitiems ar paprašyti jų pagalbos – tuomet joms lieka kur kas daugiau laiko svarbiausioms užduotims atlikti.

4. Jos nėra perfekcionistės. Jos vertina gerai atliktą darbą, tačiau nesistengia, kad visuomet viskas būtų padaryta nepriekaištingai, ir nesutelkia savo dėmesio į pačias smulkiausias detales.

5. Jos rūpinasi savimi. Norint būti produktyviai, būtina rūpintis savimi: gerai išsimiegoti, sportuoti, sveikai maitintis ir nepamiršti to, kas gyvenime suteikia džiaugsmo.

6. Kokybė joms svarbiau nei kiekybė. Nenustebkite – produktyviausi žmonės yra tie, kurie darbe praleidžia mažiausiai laiko. Juk svarbu ne tai, kaip ilgai dirbate, bet tai, kiek daug padarote. Neužsisėdėkite prie vienos užduoties pernelyg ilgai, tiesiog imkite ir padarykite tai.

7. Jos lygina save su savimi. Tokios moterys nelygina savęs su kitais ir jų pasiekimais. Be to, jos ima, daro ir absoliučiai nesirūpina tuo, ką daro kiti ar kaip jiems sekasi.

Parengė Alfa.lt

Foto: Agberto Guimaraes

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.