7 temos, kurių geriau negvildenti pirmo pasimatymo metu
0 (0)

Florence, Italy --- Close Up of Couple, Florence, Italy --- Image by © Mark Leibowitz/Masterfile/Corbis
Foto © Mark Leibowitz/Masterfile/Corbis

Pasiruošimas pasimatymui sukelia ne mažiau jaudulio negu artėjantis egzaminas arba ataskaita darbdaviui. Kad pirmasis pasimatymas su naujuoju gerbėju būtų malonus, reikėtų jam pasiruošti – apmąstyti, kokių temų geriau negvildenti. Kokių temų reikėtų vengti per pirmąjį pasimatymą, kad jis netaptų paskutinis? Atsakymą pateikė portalas „elle.ru“.

1. Santykiai su buvusiaisiais

Kad pasimatymas netaptų prisiminimų vakaru, venkite pokalbių apie buvusius mylimuosius. Buvę santykiai – svarbi tema, kurią galėsite apsvarstyti tada, kai ateis tam laikas. Todėl dabar svarbiau sutelkti dėmesį į draugą ar draugę ir nesiblaškyti tarp praeities „vaiduoklių“. Jeigu vis dėl to jūsų gerbėjas paklaustų apie nepavykusius romanus, diplomatiškai atsakykite: „Manyčiau, mums dar anksti dalytis praeities istorijomis. Geriau pakalbėkite apie tai, kas dabar mūsų gyvenime svarbu“.

2. Religija ir politika

Etiketo sumetimais šios dvi temos – nepageidaujamos bendraujant netgi su artimais žmonėmis, juolab pirmo pasimatymo metu. Bet jeigu jums tai labai svarbu, geriau bendraminčių ieškokite socialiniuose tinkluose.

3. Pinigai

Klausinėjimai apie banko sąskaitas ir atlyginimo dydį mažai kam teikia malonumą, o dar pirmo pasimatymo metu to klausinėti – nesuvokiama beprotybė. Taip pat nederėtų aptarinėti savo pajamų šaltinių arba skųstis valiutos kurso kritimu. Tai – ne romantiško pasimatymo temos.

4. Seksas

Pradėti pokalbį intymiomis temomis kažin ar būtų smagu. Visai ir nejuokinga, net jeigu ir norėtumėte suvilioti gražuolį. Kad ir kaip paradoksaliai skambėtų, tokie pokalbiai neišgelbės net ir nevykusio pasimatymo.

5. Šeimos problemos

Net jeigu ir pirmojo pasimatymo metu supratote, kad prieš jus – „jūsų žmogus“, kuriam norėtųsi papasakoti apie viską pasaulyje, neksubėkite atvirauti ir dalytis išgyvenimais, susijusiais su jūsų šeima, vaikų auklėjimu ir konfliktais su giminėmis. Jeigu santykiai ir susiklostys, vyras laikui bėgant taps geriausiu jūsų draugu, eisite per gyvenimą surėmę pečius, palaikysite vienas kitą džiaugsme ir varge. Bet to vaidmens jam priskirti pirmo pasimatymo metu nevertėtų.

6. Sveikata

Dažnoje komedijoje pagrindinė herojė eina į pasimatymą su vyru, kuris visą vakarą dalijasi savo ligų istorija su smulkmenomis: nuo dieglių iki inkstų akmenų pašalinimo. Filme tai atrodo juokinga, bet realybėje reikėtų apie savo sveikatos sutrikimus pasakoti gydytojo kabinete, o ne pirmojo pasimatymo metu.

7. Ateities planai

Klausimai, kaip įsivaizduoji savo ateitį po 5 metų arba kokie tavo gyvenimo tikslai, puikiai tiktų pokalbiui su būsimu darbdaviu. Kad ir kaip norėtųsi išsiaiškinti, ar naujojo pažįstamo ketinimai yra rimti, duokite jam ir sau daugiau laiko, neskubinkite įvykių. Net jeigu prieš jus stovi svajonių vyras, nereikalaukite jo skubiai deklaruoti savo vertybių. Suteikite jam galimybę užkariauti jus ir palaipsniui įrodyti savo jausmus.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.