Artėja vienas didžiausių LiPSA renginių – psichologų dienos!
0 (0)

psidi logoArtėja vienas didžiausių Lietuvos psichologijos studentų asociacijos (LiPSA) renginių – psichologų dienos (PsiDi). Dar jaunas, bet jau spėjęs susilaukti nemažo populiarumo renginys, visus kviečia ir šiais metais psichologiją pažinti iš arčiau.

Renginys vyks didžiausiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune. Jo metu vyks įvairios paskaitos bei seminarai psichologijos tema, kuriuos ves profesionalūs lektoriai. Šių metų renginio tema – dėlionė. Neretai visi įsivaizduoja, jog psichologo darbas apsiriboja tik konsultavimu privačiame kabinete. Mes pabandysime atskleisti, jog tai tik maža dalelė to, ką mato visuomenė. Turėsite galimybę susipažinti su psichologija nuo įvairių terapijų iki psichoanalizės teorijų, nuo meilės bei santykių problemų iki religijos ar savęs pažinimo. Siekiame griauti nusistovėjusius stereotipus ir parodyti kuo platesnį psichologo darbo spektrą.

Renginio metu abiejuose miestuose galėsite ne tik visiškai nemokamai dalyvauti paskaitose ir praktiniuose užsiėmimuose, bet ir pertraukų metu prisijungti prie įvairių veiklų, akcijų, užduočių.

PsiDi vyks lapkričio 7-9d. Visus besidominčius psichologija ar norinčius apie ją sužinoti daugiau, kviečiame ateiti ir išsinešti dalelę psichologijos!

Daugiau informacijos www.lipsa.lt arba facebook‘e.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.