Grupiniai užsiėmimai, patiriantiems PANIKOS sutrikimą
0 (0)

Nuo š.m. vasario 7 d. kviečiame į 8 grupinių užsiėmimų ciklą, skirtą žmonėms, varginamiems panikos sutrikimo ir patiriantiems panikos priepuolius. Užsiėmimus veda psichologė-psichoterapeutė Giedrė Žalytė, turinti 11 metų patirtį taikant kognityvinę ir elgesio terapiją nerimo sutrikimams.

Negydomas panikos sutrikimas savaime praeina labai retai. Užsiėmimuose, kurie yra labai struktūruoti, dirbsime pagal kognityvinės ir elgesio psichoterapijos principus bei mokysimės praktinių įgūdžių, leidžiančių valdyti ir įveikti panikos priepuolius bei panikos sutrikimą. Ši psichoterapijos rūšis, kaip patvirtina daugybė mokslinių tyrimų, yra veiksmingiausias psichologinis metodas panikos sutrikimui gydyti. Siekiant užtikrinti maksimaliai efektyvų darbą, į grupinius užsiėmimus klientai bus priimami tik po įvadinės individualios konsultacijos.

Visą kursą sudaro:

  • Įvadinė individuali konsultacija (50 min.), kurios metu psichologė įvertina kliento situaciją, padeda nuspręsti, ar grupiniai užsiėmimai gali būti naudingi, taip pat, reikalui esant, suteikia informacijos apie papildomus arba kitus pagalbos būdus. Šios konsultacijos kaina 29 eur.
  • 8 grupiniai užsiėmimai po 120 min. (2 val.), kurių metu mokysimės praktinių įgūdžių, leidžiančių geriau valdyti savo mąstymą bei elgesį ir taip susitvarkyti su panikos priepuoliais. Bendra 8 užsiėmimų kaina 139 eurai. Esant poreikiui, šį mokėjimą galima dalinti į dvi dalis, mokant po 75 eurus už 1-4 ir po to už 5-8 užsiėmimų (bendra grupinių užsiėmimų kaina mokant dalimis  – 150 eurų).
  • Baigiamoji individuali konsultacija (50 min.), kurios metu aptariami kliento įgyti įgūdžiai ir sudaromas individualus atkryčio prevencijos planas. Šios konsultacijos kaina 29 eur.

Grupėje iki 10 dalyvių. Prioritetas bus teikiamas anksčiau užsiregistravusiems.

Registruotis prašome užpildant anketą https://goo.gl/forms/QQHp5n8LJMJkCrGD2 arba el.paštu info@psichoterapija.info. Dėl papildomos informacijos galima skambinti tel. 8 602 50142, 8 616 53444.

Užsiėmimai vyks š.m. vasario 7 – kovo 28 d.,  trečiadieniais, 17.30 – 19.30 val. Vilniuje, „Šiuolaikinės psichologijos ir psichoterapijos centre“, adresu Lvovo g.7/Slucko g. 6 (www.e-psichoterapija.lt).
Plačiau su panikos sutrikimu, jo ypatumais ir gydymo galimybėmis galite susipažinti čia https://goo.gl/hHdVV7 ir https://goo.gl/vzUpfp.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.