Kaip psichoterapija tapo daugiamilijoniniu verslu?
0 (0)

3 Responses

  1. Sojus parašė:

    Nereikia sulieti dvasinių praktikų su psichologija, psichoterapija. Psichoterapija priima tokią emociją kaip pyktį, tik išmoko ją tinkamai išreikšti. Psichoterapijoje padedama įsisąmoninti pykčio priežastis. Jei esi talentingesnis ir vertesnis darbo vietos, nei kitas žmogus, bet ją gauna jis per pažįstamus, tai čia normalus pyktis. Jo priežastys aiškios. Ir tikrai esu girdėjęs atvejų, kai tai aptarinėjama viešai ir jau yra šalių, tokių kaip Norvegija, kur žmonės labai vertina pilietiškumą ir tokios problemos yra sprendžiamos. O kalbant apie dvasines praktikas, jos psichologijoje yra traktuojama kaip bėgimas nuo netenkinančios realybės ir tai yra natūralus žmogaus elgesys.

    Jūs nematote visuomenėj pokyčių? Jie vyksta per lėtai? Jie netinkami? Lipkim vieni kitiems per galvas, kariaukim ir visuomenė pasikeis. Nebe tie laikai. Žmogaus sąmonė ištobulėjo tiek, kad gali konstruktyviau spręsti problemas, gilinantis į psichologines, lemiančias priežastis.

  2. Moira parašė:

    Psichologas, turi išklausyti verkiantį, nuslopinti rėkiantį, tas darbas yra pašaukimas, o ne šeip biznelis, kaip rašoma.

    • A parašė:

      Anksciau kunigai tai dare uz dyka. Dabar psichoterapeuto ar psichologo
      konsultacija kainuoja nemazus pinigus. Atrasta „aukso gysla”. Stojanciuju i psichologija isaugo keturgubai, o gal ir daugiau. Manot, kad idomi psecialybe. Ne !!! „Idomus” pinigai. Isradinejamos iv.ppsichoterapijos rusys, ju net gal 10 ar daugiau… Zmogui reik bendravimo, issikalbejimo ir tai galima atrasti l.geru draugu tarpe, ar artimuju, bet persama ideja, kad tik sios metodikos (pagal jusu susirgima) gali padeti. Ir zmones tiki tuo. Uzmirsta viskas sena ir gera. Pinigai, pinigai, pinigai, ko tik neprigalvosi del ju !!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.