Kas yra sąmoningas sapnavimas?
0 (0)

„Užduosiu jums klausimą. Kada paskutinį kartą skraidėte virš miesto, ėjote kiaurai per sienas, keliavote į kitus dangaus kūnus? Niekada? O gal praėjusią naktį, tik jūs užmiršote? Vilniaus universiteto mokslininkas Tadas Stumbrys yra ypatingai retos srities – sąmoningų sapnų tyrėjas. Psichologas papasakojo, kad viskas prasidėjo nuo jo pirmojo sąmoningo sapno, kurį jis susapnavo Didžiojoje Britanijoje studijuodamas magistrantūrą.“ – sudomina pažintinės laidos „Mokslo sriuba“ vedėjas Ignas Kančys.

Kuo skiriasi NREM ir REM miego fazės? Kiek maždaug sapnų mes susapnuojame per naktį? Kaip sapnuoti sąmoningai ir išsmokti atskirti kas yra sapnas, o kas tikrovė? Įminkite sapnų paslaptis „Mokslo sriubos“ laidoje.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. dainius parašė:

    sapnuoju kas savaite o kartais ir per nakty keleta kartu.

  2. dainius parašė:

    pasakysiu tiek tie sapnai ytakoja relu gyvenima nes is ju sugryzus visuomet kaska parsinesi y reelybe pvz aiskesnio suvokimo, skaidresnio mastymo, keista ramybe, drasa, rystinguma, ir daug kitokiu dalyku kuruos suku butu paaiskinti tiem kas nera su tuom susidures as tiesiok kartai nenoriu pabusti nes smalsu tirti tai kas lyk siek tiek yra apcuopema. kartai pagalvoju kad tai yra dvasinis pasaulis koky patys ir susikuriam

  3. 02H parašė:

    Kviečiu prisijungti į Sąmoningo Sapnavimo Discord kanalą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.