Nori buti normalus ar laimingas?
0 (0)

Nori būti normalus ar laimingas?Robert Betz „Nori buti normalus ar laimingas?” (2012)
Leidykla: Gimtasis žodis

Vokiečių psichologo ir bestselerių autoriaus knyga parašyta su didžiule meile, paprastai ir suprantamai – kiekvienam vyrui ir kiekvienai moteriai.

Galbūt vis dar manote, kad gyvenimas sudėtingas ir tik toks tegali būti? Knyga skirta visiems, jaučiantiems savyje kitos gyvenimo kokybės ilgesį…

„Kviečiu atsisakyti normalaus žmogaus gyvenimo ir pradėti gyventi sąmoningo, prabudusio ir laimingo žmogaus gyvenimą. Ši knyga taps … patikimu vadovu ir draugu. Iš anksto noriu įspėti skaitytoją: jei šią knygą skaitysi … būk pasirengęs šalutiniam poveikiui. Tu turi teisę ir privalai žinoti, kad rytoj nebebūsi tas žmogus, koks esi šiandien…”

Sutiksite daugiau nei vien drąsinančius ir motyvuojančius žodžius. Tikroviškai ir suprantamai Robertas pateikia, kaip išlįsti iš seno varžančio kiauto, atsikratyti senų įpročių ir atsisveikinti su ligšioliniu gyvenimu. Pateikiamos įvairios meditacijos, užduotys, kontroliniai klausimai bei nuorodos, kaip žengti praktinius žingsnius ir keisti savo gyvenimą.

„1994 metais, ištiktas asmeninės krizės, nieko taip netroškau, kaip išeiti iš šio gyvenimo, automobiliu trenkdamasis į medį … neturėjau nė mažiausio supratimo, koks nuostabus kelias manęs laukia. Ėjau žingsnis po žingsnio, pradėjau rūpintis savimi, susitikau su savo praeitimi ir pradėjau skaityti pranešimus apie tai, kaip aš suvokiu gyvenimą – pasiklausyti ateidavo tik dešimt trisdešimt žmonių, aš tai dariau, nes man tokia veikla teikė džiaugsmo.”

Dabar Robertas Betzas priklauso prie populiariausių gyvenimo mokytojų ir seminarų vadovų vokiečių kalba kalbančiose šalyse.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.