Prancūzai prijungė elektroninę cigaretę prie išmaniojo telefono
0 (0)

kosmo-e-cigarrette

Prancūzų kompanija Kosmo puslapyje Indiegogo pradėjo to paties pavadinimo elektroninių cigarečių finansavimo kampaniją. Kūrėjų teigimu, firminės el. cigaretės galės pasigirti galimybe prisijungti prie Interneto, o tam reikalui sukurta speciali mobili programėlė.

Kūrėjų teigimu, pagrindinė projekto idėja – padėti rūkaliams iš tikrųjų atsisakyti savo žalingos silpnybės, o ne pakeisti rūkymą kitu įpročiu, kuris, anot eilės mokslininkų, nėra jau toks nekaltas.

Daugiau nei 70% žmonių, kurie išbando elektroninę cigaretę, taip ketina įpročio rūkyti. Kosmo turėtų padėti įgyvendinti šį tikslą, kartu pasiūlė švietėjišką programą.

Vartotojas gali sukurti savo programą, kuris leistų kasdien mažinti iš anksto nustatytą cigarečių naudojimo viršutinį limitą. Be to, Kosmo programėlė turi ir socialinių funkcijų, kurios leidžia su draugais apsikeisti savo pasiekimais.

Vartotojas gali kasdien gauti informaciją, kur, kada ir kiek jis įkvėpė nikotino per savo elektroninę cigaretę. Programėlė prieinama Android ir iOS mobilių įrenginių savininkams.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.