Psichologinė bendravimo ir asmenybės augimo grupė suaugusiems
0 (0)

Grupės susitikimai vyksta „čia ir dabar” principu, laisva diskusijų, pokalbių forma. Dalyvių prašoma atsiskleisti, kalbėti apie save, savo jausmus, mintis, išgyvenimus… Grupės dalyviai vienas su kitu dalijasi tuo, kas jiems svarbu – išgyvenimais, problemomis, pamąstymais. Pokalbių temos kyla grupėje. Kokiu lygmeniu atsiskleidžiama grupėje nusprendžia pats žmogus. Grupėje dalyviai nėra verčiami kalbėti ar atskleisti intymias problemas, jei jie to nenori daryti. 

Grupė skirta norintiems:

  • išmokti bendrauti laisviau ir be kaukių
  • tobulinti bendravimo įgūdžius
  • labiau pažinti save ir kitus
  • atpažinti savo ydingus bendravimo modelius ir mokytis efektyvesnių
  • kurti ir palaikyti artimus, harmoningus tarpusavio santykius
  • įgyti daugiau pasitikėjimo savimi ir kitais
  • sustiprinti savigarbą
  • padidinti savo emocinį raštingumą
  • spręsti įvairias psichologines problemas

Grupėje yra galimybė gauti grįžtamąjį ryšį iš visų dalyvių, pamatyti save iš visų pusių kaip veidrodyje, gauti palaikymą, padrąsinimą, supratimą. Grupė kaip socialinė laboratorija, kurioje nuolat skatinamas nuoširdus ir atviras santykių su kitais grupės dalyviais aptarimas. Tai padeda geriau pažinti ir suprasti savo santykius su kitais žmonėmis. Kuo asmuo aktyvesnis, kuo atviriau išreiškia savo mintis ir jausmus, tuo didesnę psichologinę naudą gauna.

Iš grupės dalyvių tikimasi (pageidaujama), kad jie dalyvaus kiekviename grupės susitikime ir atvyks sutartu laiku, nevėluodami. Reikalaujama, kad informacija apie kitus grupės dalyvius bei jų vardai būtų laikomi paslaptyje. Taip pat laikomasi  ir kitų grupėje aptartų taisyklių ir normų. Paprastai grupėje būna nuo 5 iki 10 dalyvių. Dažniausiai į grupę susirenka 25 – 45 metų amžiaus dalyviai.

Grupės trukmė: Grupė yra ilgalaikė – žmogus grupę gali lankyti nuo kelių mėnesių iki kelerių metų. Norint pajausti grupės poveikį ir pasiekti savo tikslų rekomenduojama grupę lankyti  bent 6 mėn.
Grupės pobūdis: Grupė yra atvira – išėjus vieniems nariams, gali ateiti nauji nariai. Tačiau grupės dalyvių skaičius ribotas.
Grupės kaina:  20 Eur (už vieną susitikimą). Mokama už einamąjį mėnesį į priekį, t.y. už 4-5 susitikimus.
Susitikimo trukmė ir dažnis: 1,5 val. 1 kartą per savaitę. Pirmadieniais 18.30
Grupės vieta: Verkių g. 39 – 211, Vilnius
Grupę veda: psichologė Lina Gudaitė-Berckaitienė

Užsiregistravęs į grupę žmogus bus kviečiamas individualiam atrankiniam pokalbiui su psichologe. Pokalbio tikslas – išsiaiškinti ar ši grupė jums tinkama. Pokalbio metu susipažinsime, išsamiau jums pristatysime grupę, jos taisykles, aptarsime jūsų lūkesčius, tikslus, galėsite užduoti jums rūpimus klausimus. Atrankinio pokalbio trukmė – apie 30 – 50 min. Kaina – 20 Eur.

Registruotis į grupę galite:
tel:+370 611 53194 arba
el. paštu: seimos.psichologe@gmail.com
Daugiau informacijos: seimospsichologas.eu

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.