Seminarai tėvams, auginantiems įvairaus amžiaus vaikus
0 (0)

mokymaiLietuvos vaikų ir jaunimo centras kviečia į seminarus tėvus, auginančius įvairaus amžiaus vaikus (nuo kūdikystės iki paauglystės)

„Kodėl ji manęs neklauso? Kodėl jis nenori mokytis ir niekuo nesidomi? Kaip susikalbėti su paaugliu? Kaip drausminti vaiką, jei negalima mušti? Ar mano vaikas normalus, jei jis elgiasi ne taip, kaip kiti?”

Šie ir daugybė kitų klausimų iškyla visiems tėvams. Nuo gimimo iki suaugusiojo amžiaus lydint savo vaikus, kartais pristinga kantrybės, kartais – žinių, būna, kad įtariama, jog su vaiku kažkas negerai, o kartais tiesiog prireikia padrąsinimo, kad viskas klostosi taip, kaip ir turi būti, tiesiog vaikas vienaip ar kitaip elgiasi, nes tai būdinga tokio amžiaus vaikams. Tėvystė ir motinystė yra kupinos ir džiaugsmo, ir rūpesčių, ir kasdieninių iššūkių, kai tenka išlaikyti pusiausvyrą tarp ribų laikymosi ir parodymo vaikui, kad jis yra mylimas, mokymo būti savarankišku ir tinkamo dėmesio skyrimo.

Kviečiame dalyvauti LVJC seminaruose tėvams, kur turėsite galimybę išgirsti tai, kas jums rūpi aktualiomis vaikų auginimo ir auklėjimo temomis iš specialistų, kurie su vaikais ir jų tėvais dirba kasdien, tai yra, iš psichologų, psichoterapeutų, ugdymo specialistų.

SONY DSC

SEMINARAI SKIRTI: įvairaus amžiaus vaikų ir paauglių tėvams.
LEKTORIAI: psichologai, psichoterapeutai, ugdymo specialistai.
LAIKAS: kas antrą trečiadienį 18.00–20.00 val. (tikslios datos, kuriomis vyks seminarai, ir seminarų temos nurodytos LVJC tinklalapyje: www.lvjc.lt
VYKSTA: Lietuvos vaikų ir jaunimo centre (Konstitucijos pr. 25, Vilnius), 215 aud.

Daugiau informacijos ir registracija:
www.lvjc.lt
el. p. renata@lvjc.lt arba tel. (8 5) 205 4695

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.