Vakariniai susitikimai
0 (0)

raktas

Data: vasario 04 d. nuo 18:00 iki 21:00 val. Vilnius Kaina: 15 Eur

Norėjau kaip geriau, išėjo kaip visada… arba… kokie MOTYVAI, tokie ir rezultatai

Vasario 04 d. VILNIUJE

Nepažįstu nei vieno žmogaus, kuris norėtų, kad jo planai sugriūtų, norai išgaruotų lyg rūkas, tikslai ir svajonės liktų popieriaus lape. Tačiau pažįstu labai daug žmonių, kurie planuoja, nori, svajoja ir kelia tikslus, bet niekaip jų nepasiekia. Kodėl?

Viena iš priežasčių – MOTYVAI, kurie virsta tikraisiais mūsų tikslais ir yra realizuojami visada 100%.

Tol, kol nematome savo motyvų, nuo norimo gyvenimo mus skiria praraja. Motyvai – tai būdas matyti, ką mes IŠ TIKRŲJŲ darome ir ko nedarome, nes…tai, ką mes GALVOJAME apie tai, ką darome, ir tai, ką DAROME iš tikrųjų – du skirtingi dalykai.

Kol mes nesuvokiame savo tikrųjų motyvų, mums atrodo, kad viskas vyksta taip, kaip mes suplanavome, tačiau labai dažnai gautas rezultatas sudūžta, atsitrenkęs į gyvenimo realijas. Ir jeigu tuo metu mums pavyksta pamatyti, kas mus vedė, vardan ko mes darėme vienus ar kitus dalykus, ratas atsiveria ir mes gauname galimybę kažką pakeisti savo gyvenime ir gauti naujus rezultatus – tuos, kurių ir tikėjomės.

PASKAITOJE: keturi motyvai, kurių matymas ir stebėjimas padės kitaip pažvelgti į kai kurias situacijas, į savo ir kitų žmonių elgesį, geriau suprasti save ir kitus. Pažinę tikruosius savo motyvus, jūs išlaisvinsite dalį energijos, kurią galėsite skirti tam, ko jūs iš tikrųjų norite. Įgūdis matyti tikruosius motyvus priartins jus prie to gyvenimo, apie kurį svajojate.

O taip pat:

  • Nagrinėsime, kaip gyvenimas virsta “užburtu ratu” ir kodėl tam tikros situacijos kartojasi vėl ir vėl.
  • Kalbėsime apie tai, kaip susiformuoja gyvenimo scenarijus ir kodėl sunku jį pakeisti. Tai padės jums nustatyti, kurioje vietoje įvyksta atsitraukimas.
  • Susipažinsime su esminiais motyvais, vardan kurių mes viską darome ir kurie kaip tikslus mechanizmas, štampuoja tuos pačius įvykius ir rezultatus. Motyvai – tai įrankis, leidžiantis suprasti savo tikruosius tikslus ir atveriantis įvykių matymą kitoje perspektyvoje.

Paskaitą veda Ilona Tamošiūnienė.

Praktinė paskaita vyks Vilniuje, vasario 04 d.
Vietą pranešime po registracijos
Laikas: nuo 18:00 iki 21:00 val.
Kaina 15 EUR

Būtina išankstinė registracija. Spauskite žemiau esančią nuorodą „Registruotis į mokymus”, užpildykite registracijos formą ir gausite visą informaciją. Jūsų dalyvavimas bus patvirtintas, gavus apmokėjimą už paskaitą.

Registruotis>> [mygtukas teksto apačioje]

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.