Kaip savo darbo kambariui suteikti daugiau jaukumo?
5 (2)

Darbas namuose šiais laikais yra tapęs daugybės žmonių kasdienybe. Tam, kad jis būtų efektyvus, svarbu susikurti tinkamą erdvę. Nepaisant to, kad daugiausiai dėmesio paprastai skiriama darbo kambario funkcionalumui, ne ką mažiau svarbus ir jaukumo pojūtis. Būdų, kaip jį susikurti, yra ne vienas.

Nedideli minkšti baldai

Darbo kambarys namuose dažniausiai nebūna labai didelis. Todėl kiekvienas jame naudojamas baldas kruopščiai apgalvojamas. Visgi, kad ir kokia maža patalpa bebūtų, joje beveik visuomet galima priderinti sėdmaišį, pufą arba fotelį. Tokie baldai suteikia darbo kambariui šilumos, jaukumo ir patogumo.

Tai ypač puiki investicija tiems, kurie dirba su nešiojamu kompiuteriu: nusibodus sėdėti prie rašomojo stalo, galima pereiti į kitą kambario vietą ir patogiai įsitaisyti ant minkšto sėdimojo baldo. Domina stilingi klasikiniai, o gal modernūs foteliai? Paspaudę ant pateiktos nuorodos galite išsirinkti tą, kuris patinka labiausiai.

Švelnus, patrauklaus dizaino kilimas

Jeigu jūsų darbo kambarys atrodo pernelyg šaltas ir niūrus, galite jame panaudoti kilimą. Šis minkštas ir švelnus aksesuaras suteikia akivaizdų skirtumą. Priklausomai nuo kambaryje vyraujančių spalvų ir naudojamų baldų stiliaus, galite pasirinkti jame labiausiai derantį kilimą. Tam, kad interjeras atrodytų kuo jaukiau, pirmenybę patariama teikti švelniems, pasteliniams tonams.

Asmeninius poreikius atitinkantis namų kvapas

Norint sukurti malonią darbo aplinką derėtų atsižvelgti ne tik į estetinį kambario vaizdą, bet ir jame vyraujantį kvapą. Priklausomai nuo asmeninių poreikių, jis gali būti labiau raminantis, atpalaiduojantis arba suteikiantis energijos ir pakeliantis nuotaiką. Tokiam kambariui skirtą namų kvapą bene lengviausia rinktis atsižvelgiant į savo darbo pobūdį.

Originalaus dizaino pakabinamas laikrodis

Jeigu darbo kambaryje trūksta jaukumo, gali būti, kad jis yra pernelyg tuščias. Išspręsti tokią problemą galima pakankamai greitai ir lengvai. Vienas iš būdų tai padaryti – dekoruoti kambario sienas. Šiuo atveju tobulai tinka stilingas laikrodis. Tai ne tik patraukli, bet ir praktiška interjero detalė. Jeigu norisi dar daugiau jaukumo suteikiančių elementų, prie laikrodžio galima priderinti paveikslą arba kitą meno kūrinį. Toks sprendimas idealiai tinka norintiems pasisemti įkvėpimo.

Dirbate iš namų, tačiau nesijaučiate itin jaukiai? Tuomet galbūt verta investuoti į patogų patrauklaus dizaino fotelį, minkštutėlį kilimą, aukštos kokybės kvapą arba išskirtinės išvaizdos pakabinamą laikrodį? Visą tai galite išsirinkti internetu. Patobulinkite savo darbo kambarį ir džiaukitės didesniu produktyvumu!

Įvertinkite!
[Balsavo: 2 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.