Laiškas Kalėdų Seneliui: Instrukcija suaugusiems
0 (0)

senelis

Iki Kalėdų ir Naujųjų metų likus kelioms savaitėms, žmonės pasineria į pasiruošimą šventėms: dovanos kolegoms, šeimos nariams; šventinė apranga; planai kur švęsti ir t.t. Lekiam, skubam, šventės praskriejo ir giliai širdyje liko jausmas, kad kažko mums truko…O juk vaikystėje tai buvo stebuklingas metas: namai kvepėjo ką tik iškeptais sausainiais, žaliaskare eglute ir jaukiai būdami su šeima ar vieni rašydavom laišką Kalėdų Seniui ir tikėjom visa širdimi, kad jis išpildys mūsų norus: vieni iš mūsų norėjo – žaisliuko; kiti – gerų pažymių mokykloje; treti – daugiau draugų. Mes užaugom. Tačiau mes vis dar norime tikėti stebuklu, norime, kad mūsų norai pildytųsi: vieni nori naujos mašinos, kiti – naujo darbo; treti – tiesiog laimės. Taigi, siūlau Jums parašyti laišką Kalėdų Seniui ir paprašyti išpildyti Jūsų norą. Taip, taip, nejuokauju – laišką Kalėdų Seniui. Mes racionalūs žmonės, uždirbantys pinigus, patys būdami Kalėdų Seniais, galime nors trumpam pabūti vaikais ir patikėti Kalėdų Senelio stebuklais.

Instrukcija suaugusiems, kaip parašyti laišką Kalėdų Seniui:

1. Tam, kad Jūsų noras išsipildytų, Jūs turite parašyti laišką Kalėdų Seniui – banalu, bet tiesa.

2. Jūs turite tiksliai žinoti ko norite (kaip tas daiktas/gyvenimas atrodo, kaip Jūs jaučiatės turėdamas jį; kokios Jūsų emocijos; ką šitas išpildytas noras suteiks Jūsų gyvenimui). Kuo daugiau aprašysite, tuo tiksliau Jūsų noras bus išpildytas. Pvz. jei parašysite – noriu būti laimingas, Kalėdų Senis paims ir padarys Jus laimingu, kaip jam atrodo laimingi žmonės – gyventi Laplandijoje su elniais. Ar Jus taip įsivaizduojate savo laimingą gyvenimą?

3. Įrodykite Kalėdų Seniui, kad Jūs esate vertas tuo, kad būtent Jūsų noras turi būti išpildytas. Prisiminkite teigiamus dalykus, patirtus per šiuos metus, ką pasiekėte, tegul Jums širdyje būna gera, o veide atsiranda šypsena. Juk kaip sakė Phyllis Diller „šypsena yra kreivė, ištiesinanti viską“. Skirkite šias magiškas minutes Sau, pasimėgaukite jomis, nes esate to vertas.

4. Pažadėkite Kalėdų Seniui per ateinančius metus pradėti daryti 1 naują dalyką. Mūsų gyvenimas susideda iš paprastų dalykų, tad nebūtinai Jums reikia kurti didžiulius iššūkius sau (pvz. pradėti sportuoti, mokytis užsienio kalbos ir pan.), juk gali užtekti tiesiog dažniau nusišypsoti ar pasakyti daugiau malonių žodžių.

Galiausiai, kai padarėte viską, kas parašyta instrukcijoje, NEPAMIRŠKITE išsiųsti laišką Kalėdų Seneliui (adresų, kur siųsti tikrai yra daug) ir padarykite veiksmą Jūsų noro link. Kaip sakė Albertas Einšteinas: “Yra tik du būdai kaip gyventi. Vienas – galvoti, jog stebuklų nebūna. Kitas – galvoti, jog viskas yra stebuklas”.

Kamila Golod
Emocinės sveikatos konsultantė
www.GeruEmocijuNamai.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. andrius parašė:

    jei klaustum ko noreciau tai ps 4 pro buciau labai dekingas jei padovanotum ir man tete ir mama leidzia rasit internete man 9 metai givenu klaipedoi sporduninku g.29-21

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.