4 išmanūs patarimai norintiems susirasti draugų
0 (0)

Išmanieji telefonai jau seniai tapo įrankiu, padedančiu palaikyti ryšį su artimaisiais. Tačiau technologijų ekspertai pabrėžia, kad jie gali padėti ne tik išsaugoti senas, bet ir sukurti naujas draugystes.

Jūsų dėmesiui – Arnoldas Lukošius, „Tele2 Inovacijų biuro“ ekspertas, dalijasi 4 išmaniais patarimais, kaip susirasti naujų bičiulių ar bendraminčių.

1. Išsirink sau draugą. Pažinčių programėlės gali būti skirtos ne tik antrosios pusės paieškoms. Bent jau taip nusprendė „Bumble“ kūrėjai, kurie savo populiarią pasimatymų aplikaciją prieš porą metų atnaujino. Dabar ji yra papildyta ir naujų draugų bei naudingų profesinių santykių paieškos skiltimis.

Programėle naudotis labai paprasta – joje tereikia pasirinkti draugų paieškos skyrių, tuomet įkelti savo nuotrauką ir trumpą aprašymą. Po to, pradėsite matyti ir kitų tokių pačių pažinčių ieškančių platformos narių profilius. Jei siūlomas galimas draugas patinka, slinkite pirštą jo profiliu į dešinę, o jei ne – į kairę. Dviem žmonėms pasirinkus vienas kitą, kiekvienas jų gauna po 24 valandas žengti pirmą žingsnį link draugystės – pradėti susirašinėjimą.

„iOS“:  apps.apple.com
„Android“: play.google.com

2. Naujas bendraminčių ratas. Norite prisijungti prie knygų klubo? Ieškote kompanijos į koncertą? O gal svajojate susipažinti su keramiką ar mezgimą mėgstančiais žmonėmis? Ieškantiems ne šiaip naujų draugų, bet turinčių panašių pomėgių, pravers speciali susitikimų programėlė „Meet Up“.

Čia rasite gausybę įdomių renginių ir iššūkių, prie kurių prisijungę, turėsite puikią progą surasti naujų bičiulių ir kartu smagiai praleisti laiką. Aplikacija veikia labai paprastai – joje tereikia pažymėti jus dominančias veiklos sritis ir pasirinkti vieną iš artimiausių renginių ar susibūrimų, į kurį žadate nueiti. Tuomet programėlė jus „sujungs“ su kitais tą patį pasirinkusiais nariais.

„iOS“: apps.apple.com
„Android“: play.google.com

3. Auginantiems šunis. Nusibodo vedžioti šunį tyloje? O gal ieškote draugų ne tik sau, bet ir augintiniui? Tuomet išbandykite išmaniąją programėlę „Meet My Dog“.

Tiesa, joje kitaip nei registruojantis įprastose pažinčių aplikacijose, reikės nurodyti informaciją ne apie save, bet apie šunį: jo vardą, veislę ir įkelti jo nuotrauką. Po registracijos, programėlė pradės jums rodyti ir kitų šunų, kurie yra vedami pasivaikščioti netoliese, anketas. Beliks tik susidraugauti su jų šeimininkais, pradėti susirašinėjimą ir susitikti kartu su savais augintiniais. Be to, aplikacijoje galėsite stebėti kasdienių pasivaikščiojimų laiką ir įveiktus maršrutus.

„iOS“: apps.apple.com
„Android“: play.google.com

4. Pažintys visame pasaulyje. Jei daug keliaujate, neseniai persikėlėte gyventi į kitą miestą ar šalį arba tiesiog ieškote naujų įdomių pažinčių svetur – galite išbandyti jau nuo 2007-ųjų veikiančią programėlę „Skout“. Ji jungia narius net 200 skirtingų pasaulio šalių.

Ši aplikacija išskirtinė tuo, kad ne tik leidžia susirašinėti, dalintis nuotraukomis ar savo būsenomis, bet ir rodyti „gyvas“ transliacijas bei bendrauti vaizdo skambučiais.

„iOS“: apps.apple.com
„Android“: play.google.com

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.