Dešimt įsakymų moteriai, bet kai kurie tiks ir vyrams
0 (0)

laime

Dažnai yra sakoma – keiskis ir sulauksi norimų pokyčių savo gyvenime. Pažinčių klubas Susitikimai.lt ir Gražina Mongirdienė siūlo įgyvendinti bent keletą šių įsakymų ir stebėti kaip keičiasi gyvenimas ir vidinės būsena.

1. Neteisk kitų pagal tai ko neturi pats. Jei vienintelė tavo transporto priemonė yra sportiniai bateliai, nesuk galvos dėl to, kokiu automobiliu važinėja artimas. Jei neturi žiedo su brangakmeniu, neaptarinėk draugės deimanto mažumo.

2. Tinkamai naudok savo vaizduotę. Jei nuolat  pasiduodame baimei, nerimaujame  – reiškia neįsigijome išmintingumo ir kantrybės dorybių. Nenustebkime ir nesupykime jai tai išgirsime ir iš kitų.

3. Pasakyk viską ką kiti nutyli. Aplinkui per daug perdėto jautrumo ir politinio korektiškumo. Prisiimk atsakomybę. Kitus žmones reikia priimti ir pripažinti, bet kai ką reikia ir taisyti pasakant tai į akis. Nemanyk, kad kitas yra toks silpnas ir nesugebės išklausyti tavo nuomonės. Taip pat nemanyk, kad tie, kurie pasako savo nuomonę apie tave  tavęs nekenčia. Sugebėk sugerti tiesą ir pasimokyti. Tik taip gali augti.

4. Nesidėk nevedusio vyro žmona. Tavo vaikinas nėra Tavo vyras. Suteikti vaikinui santuokoje gaunamas privilegijas tas pat kas praktikantui mokėti vadovo atlyginimą. Mokate visą kainą už dalines paslaugas.

5. Naudok humorą. Be gero humoro nėra žmogiško gyvenimo. Mylėk artimo trūkumus – švelniai ir su meile, po truputį padėk jam keistis. Džiaukis rezultatu.

6. Keisk save, tobulėk. Veiksmai, kuriuos atlieki padaro tave tuo ką darai. Valios pastangos yra svarbios, todėl Kūrėjas keičia mus per valią.

7. Netenkink savo smalsumo apkalbomis, noru žinoti ateitį, datas. Toks smalsumo tenkinimas sutelkia dėmesį į smulkmenas, atitolina nuo Išminties (Kūrėjo), atneša sumaištį.

8. Šypsokis dėl meilės. Šypsotis dėl meilės – tai ne veidmainystė. Tai nuoširdus siekimas, kad kitas žmogus jaustusi geriau. Prisimink 6 -ąjį įsakymą. Būk geros nuotaikos, šypsokis – tapsi džiugiu ir laimingu žmogumi.

9. Nevenk skausmo – tai tikras ir pilnas gyvenimas, suteikiantis išminties.

10. Atpažink savo troškimus ir įgyvendink juos, nepaisant, kad gali prarasti pinigus, sėkmę ir šlovę. Pasaulis tai savo talentų realizacijos bei susitikimų ir bendravimo, o ne dominavimo vieta. Išsaugoti orumą, vidinę harmoniją ir džiaugsmą gali ir nedominuodamas.

Gražina Mongirdienė | susitikimai.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.