Meilės sau įvertinimo testas
0 (0)

Kas yra meilė sau? Tai priėmimas savęs ir leidimas sau būti tokiu, kokiu save suvokiu kiekvieną akimirką bet kurioje situacijoje – drąsiu, džiaugsmingu, pasitikinčiu, liūdnu, bejėgiu, išsigandusiu, piktu, užsidariusiu, atviru, mylinčiu, nekenčiančiu ir pan…

Jeigu norite pasitikrinti, kiek save mylite ar išgyvenate meilės sau stoką, tam pakanka atsakyti į 11 klausimų. Atsakykite į juos nesusimąstydami.

1. Jūs save dažniau giriate ar peikiate?
2. Kokias savo savybes Jums lengviau įvardinti – teigiamas ar neigiamas (pirmiausia tai, kas ateina į galvą)?
3. Kai Jūs būnate vieni su savimi, kuomet nereikia su niekuo sąveikauti, Jūsų niekas nemato, koks jausmas kyla viduje? Ramybė, pasitenkinimas ar atvirkščiai nerimas, liūdesys?
4. Kokias žmonių savybes Jūs pastebite pirmiausia kituose žmonėse: teigiamas ar neigiamas?
5. Apie ką Jūs kalbate labiau emocionaliai ir skiriate tam daugiau savo laiko – apie tai, kas džiugina ar apie tai, kas neramina?
6. Koks vaizdinys iškyla Jūsų mintyse, kuomet galvojate apie savo ateitį? Pabandykite pagalvoti apie savo ateitį spontaniškai. Kokiuose tonuose ją matote: šiltuose, ramiuose, džiaugsminguose ar liūdnuose, neramiuose, įtemptuose?
7. Ar ilgai prisimenate nuoskaudas?
8. Kas labiau Jus paskatina: patys ar laukiate to iš aplinkinių? Tai yra į ką jūs esate labiau orientuoti: palaikote save patys ar laukiate, siekiate palaikymo iš aplinkos? Kas jums reikšmingiau, svarbiau, priimtiniau?
9. Ką dažniau girdite iš aplinkinių: pagyrimus ar kritiką?
10. Kaip užmiegate: lengvai ir greitai ar sunkiai ir iš lėto?
11. Kiek ilgai galite žiūrėti į save veidrodyje? Nusiprausėte, pasidažėte ir bėgte į savo darbus – ar tik tam jums reikalingas veidrodis? O gal Jūs galite ilgai žiūrėti į save su meile, švelnumu ir šiluma?

Interpretacija >>

Šaltinis: santykiupsichologija.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. gedas parašė:

    tupas „testas” atvirai pasakius :D jo netgi testu nepavadinsi

  2. Gabija parašė:

    Aš pagavau save lenkiančia pirštus kol priėjau prie klausimo nr 8. Pasirodo turiu didelė testų darymo patirtį matyt, nieko net rašytis nereikėjo :D

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.