Neištikimybė
0 (0)

NeistikimybeJanis Abrahms Spring ir Michael Spring „Neištikimybė. Kaip išgydyti partnerio sukeltą skausmą ir atgauti pasitikėjimą”
Išleido: Vaga
Vertė: Irena Jomantienė ir Milda Dyke

Dr. Janis A. Spring – kvalifikuota klinikinė psichologė jau 37-erius metus gydo poras, patyrusias asmenybę ir santykius triuškinančią neištikimybės krizę. Gydytoja įsitikinusi, kad tada, kai abu partneriai sutinka skausmingai atvirai iš naujo pažvelgti į save ir į vienas kitą, jie atpažįsta ar išsiugdo savybes, kurių prireiks einant nelengvu gijimo keliu. Tokios poros įveikia neištikimybę ir jos sukeltą skausmą.

Knyga Neištikimybė prašyta bet kuriems dviems žmonėms, sutuoktiniams ar tiesiog drauge gyvenančioms poroms, heteroseksualiems ar homoseksualiems asmenims, žodžiu tiems kas:

  • dėl neištikimybės nutrūkus santykiams nepajėgia užmiršti ir peržengti tos patirties; nori suprasti kodėl santykiai netvėrė ir kokia atsakomybės dalis už tai, kas susiklostė negerai, tenka kiekvienam jų;
  • tiems, kas nori geriau suvokti neištikimybę, patirtą šeimoje, kurioje jie augo;
  • profesionalams ir dvasios vadovams, kurie gydo atskirus asmenis bei poras nukentėjusias dėl neištikimybės;
  • partneriams, kurie ketina užmegzti romaną, tačiaunori geriau suprasti savo jausmus prieš žengdami bet kokį nesugrąžinamą žingsnį
  • poroms, kenčiančioms ne tik dėl neištikimybės, bet ir dėl paslapčių, melo, nepasitikėjimo;
  • poroms, kurios nori išmokti įveikti neišvengiamus vedybinio gyvenimo nusivylimus, prieš imantis ieškoti paguodos kur nors kitur.

Knyga veda skaitytojus per tris išgijimo pakopas, apibūdinamas kaip: reakcija į neištikimybę, pastangos su ja susigrumti ir po jos atsigauti.

Autoriai suteikia priemones padėsiančias įžvelgti numanomas ankstesnės gyvenimo patirties  paliktas žaizdas, apsisaugoti nuo jų šiandienos santykius. Knygoje mokoma kaip išmokti gyventi su skirtumais, kontroliuoti nepasitenkinimą, vėl suartėti ir atleisti sau bei partneriui.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.