Pažintis su išsiskyrusiu: vengti negalima susitikinėti
0 (0)

darni-pora

Kai kurios netekėjusios merginos, išgirdusios, kad naujasis draugas jau yra turėjęs žmoną, nusprendžia nebetęsti santykių, net jei su juo sutaria visai neblogai. Tačiau ar iš tiesų yra pagrindo nerimauti dėl to, kad jis – išsiskyręs?

Žinoma, jei jo santuoka nutrūko dėl jo kaltės (pavyzdžiui, neištikimybės), turėtumėte sunerimti. Tačiau kitu atveju neskubėkite numoti ranka į išsiskyrusį vyrą. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pateikia kelias priežastis, kodėl.

1. Jis žino, kokie yra jo trūkumai. Darboholikas, tinginys, nemokantis bendrauti – kad ir kokių ydų jūsų naujasis draugas turėtų, jo buvusi žmona tikrai jam apie jas ne kartą pasakė. Kadangi jis puikiai žino, kokie yra jo trūkumai, pradėjęs naują gyvenimą galbūt norės jų atsikratyti, kad antroji santuoka būtų sėkmingesnė.

2. Jis moka bendrauti ir bendradarbiauti su moterimi. Tikėtina, kad išsiskyręs vyras labiau norės dalintis savo jausmais, patirtimi ir kartu spręsti bendras problemas su mylimąja, nes tikriausiai kartu tai darydavo su savo buvusia žmona. Tuo tarpu vyras, kuris niekada nebuvo vedęs, bendradarbiauti su partnere turi mokytis nuo pradžių. Neabejokite, kad šis įprotis labai svarbus sėkmingiems santykiams.

3. Jis nebijo įsipareigoti. Net jei pirmoji santuoka nepavyko, išsiskyręs vyras puikiai žino, kad ilgalaikiai santykiai turi daug pliusų. Toks vyras moka mėgautis darniais santykiais, nevengia ne tik pokalbių apie santykius, bet ir pačios santuokos, meilės ir intymumo. Nors jo pirmoji santuoka nebuvo sėkminga, tai, kad jis vėl ieško rimtų santykių, rodo, kad jis nori mylėti, būti mylimas ir kurti rimtus santykius.

4. Jis pasiryžęs padaryti viską, kad šį kartą pavyktų. Dauguma vyrų nori būti laimėtojais ir sunkiai susitaiko su tuo, kad jiems kažkas nepavyko. Todėl išsiskyręs vyras gali kur kas labiau norėti sukurti sėkmingus santykius ir taip ištaisyti praeities klaidas. Be to, jis puikiai žino, kokie ženklai byloja apie santykių krizę, todėl, tikėtina, nepraleis pro akis iš pirmo žvilgsnio nereikšmingų dalykų.

5. Jis atvirai pripažįsta savo poreikius. Kartais santuoka nepavyksta todėl, kad partneriai nesuvokia, ko iš tiesų jiems reikia iš santuokos ir rimtų santykių. Gali būti, kad ir jūsų naujajam draugui taip nutiko. Tačiau dabar jis greičiausiai jau žino, ko jis tikisi iš naujos santuokos, todėl tikrai nemėgintų sukurti santykių su jumis, jei nemanytų, kad jie patenkins jo poreikius.

6. Jis turi patirties miegamajame. Bent kartą ilgalaikius santykius turėjusio vyro seksualinė patirtis yra labai svarbi. Patikėkite, nė vienas nevedęs mergišius jam negali prilygti. Tiesiog po vienos nakties nuotykio reta mergina prisipažins, ką vyras daro blogai. Na, o turint ilgalaikius santykius galima daug ko išmokti apie slapčiausius moters erotinius troškimus. Be to, ilgalaikiai santykiai išmoko vyrus būti kantresnius ir daugiau galvoti ne tik apie save, bet ir apie mylimosios norus.

7. Jis priima jūsų norą arba nenorą turėti vaikų. Jei išsiskyręs vyras turi vaikų, jis žino, kaip pasikeičia gyvenimas susilaukus atžalų, todėl tai jo nebegąsdina, kaip ir jūsų užuominos kad norėtumėte susilaukti vaikų. Kita vertus, jei jūs nenorite vaikų, jis supras ir palaikys – juk jis jų jau turi, tad jo svajonė turėti vaikų jau įgyvendinta.

Šaltinis: delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. Rasa parašė:

    Kiek linksmai, truputį pašaipiai, bet ne piktai ir iš kitos pusės:
    1. Jis žino, kokie yra jo trūkumai. – arba jų nepripažįsta, kas ir buvo skyrybų priežastis :-)

    2. Jis moka bendrauti ir bendradarbiauti su moterimi.,,Tikėtina, kad išsiskyręs vyras labiau norės dalintis savo jausmais, patirtimi ir kartu spręsti bendras problemas su mylimąja” – arba nemoka, niekada to nedarė, todėl problemos tik kaupėsi, arba kiekvienas iš jų turėjo tik ,,savo” problemas.

    3. Jis nebijo įsipareigoti.,,tai, kad jis vėl ieško rimtų santykių, rodo…” _ Nebūtinai norą įsipareigoti, galbųt – tik norą patogiau gyventi, jei gyvena jau nebe su mama :-)

    4. Jis pasiryžęs padaryti viską, kad šį kartą pavyktų.,,gali kur kas labiau norėti sukurti sėkmingus santykius ir taip ištaisyti praeities klaidas” _ jei jis būtų norėjęs taisyti klaidas, būtų tai ir daręs senoje šeimoje. Naujai šeimai galėjo ryžtis tikėdamasis, kad nieko nereikės taisyti, nes nauja žmona bus puiki be jos taisymų :-)

    5. Jis atvirai pripažįsta savo poreikius. ,,greičiausiai jau žino, ko jis tikisi iš naujos santuokos ir nemėgintų sukurti santykių su jumis, jei nemanytų, kad jie patenkins jo poreikius” – čia svarbu įsivertinti, kad jūs tuos jo į(si)vardintus poreikius tikrai norėsite tenkinti iki kol mirtis išskirs :-)
    6. Jis turi patirties miegamajame.,,po vienos nakties nuotykio reta mergina prisipažins, ką vyras daro blogai…” – Gryna tiesa. Su sąlyga, kad jam svarbu, ką jis daro blogai. Jei jis tuo nepatikėjo, dabar jis ieško tos, kuri viską darytų gerai. Jūs tam pasiruošusi? Tada pirmyn ;-)

    7. Jis priima jūsų norą arba nenorą turėti vaikų. – Dažniauiai- taip. Ir dažniausiai – nenorą. Nelengva derinti savaitgalinio tėčio pareigas su pareigomis naujiems vaikams. Be to, jis jau žino, kas tie VAIKAI ir kaip ramu dabar, kai nori – jie yra, nori- ne
    :-)

  2. as parašė:

    niekada gyvenime neziureciau jau i išsikyrusi vyra! su tokiu susituokiau,o dabar pati priversta begti,teko iškenteti smūrta,nepagarba moteriai ir t.t. o is pradziu nutuokti nebuciau galejus kad jis toks galu buti.. buvo meilus,svelnus,rupestingas ir t.t. susituokem labai greit po pazinties ir jo inetsetyva.. pasirodo zmones nesikeicia ir geru vyru zmonos nepalieka cia gyvenimo taisykle tikra!

  3. Eglė parašė:

    Jei ir tu esi išsiskyrusi, gal ir gali susiklostyti santykiai, abu vienas kitą gali suprasti ir paguosti, bet jei jis išsiskyręs, o tu dar neturi vaikų, tai tada kartais būna sunku priimti jo praeitį, ir dėl to gali kilti daug konfliktų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.