Renkama psichoterapinė intensyvaus bendravimo grupė
0 (0)

grupine-terapija

Susitikimai vyks trečiadieniais 18:30 – 20:00, VILNIUJE
(2014 spalio – 2015 birželio mėn.)

Įvadinis seminaras – spalio 4 d. 11:00 – 19:00.
Tai vienos dienos intensyvaus bendravimo grupė.
Sudalyvavę galėsite apsispręsti, ar norite dalyvauti toliau.

Sveiki, esu psichologas, dirbu psichologinio konsultavimo ir psichoterapinį darbą, konsultuoju individualiai ir vedu grupes. Pastaraisiais metais pirmenybę teikiu grupiniam darbui, nes grupėse matau daugiau galimybių padėti jos nariams, grupės įtaka žmogui yra įvairiapusiškesnė, gilesnė ir efektyvesnė. Todėl kviečiu Jus į intensyvaus bendravimo grupę, kur mokysimės kurti atvirą, nuoširdų ryšį, mąstyti ir veikti spontaniškai, atrasti pasitenkinimą bendraujant.

Darbas su būsena. Daug laiko mes būname mažai sąmoningoje būsenoje. Daug ką darome automatiškai, galvoje dažnai sukasi chaotiškos mintys. Grupėje mes bandome gyventi sąmoningiau, labiau įsisąmoninti jausmus, geriau suprasti, ką mums nori pasakyti kiti, ieškoti susitikimo vienas su kitu. Susitikti pavyksta, jei nustojame stengtis kontroliuoti tai, kas vyksta ir atsiveriame vienas kitam. Atsivėrimas – tai saugumo, negynybiškumo būsena, kai esi dabartyje, pasitiki savimi ir kitais, priimi tai, kas yra. Grupės vedantysis yra įkvėpėjas ir pavyzdys, kaip paleisti situaciją, kaip atrasti ir būti šioje būsenoje.

Darbas su pasaulėžiūra. Grupėje dalinuosi savo pasaulėžiūra ir siūlau ją išbandyti grupėje, pamatyti, kaip pakeitus požiūrį, pasikeičia jausmai ir priimami sprendimai. Šis darbas gali padėti ieškant ramybės, vidinio aiškumo, gilesnio savęs supratimo.

Gali kilti klausimas, kuo šis bendravimas skiriasi nuo pokalbio su draugais. Grupėje Jūs susitiksite ir bendrausite su visiškai nepažįstamais žmonėmis, kurie neturi išankstinio nusistatymo Jūsų atžvilgiu. Galėsite kurti visiškai naują ryšį, aiškiai pamatyti kaip jį kuriate ir kokius rezultatus gaunate. Grupė yra tinkama vieta tyrinėti mus varžančias mintis ir įsitikinimus. Dalyvių atsivėrimai veikia stimuliuojančiai, kuria nuoširdžią, saugią, suartinančią atmosferą.

Psichologas Remigijus Stripeikis

Daugiau informacijoswww.gyvenkimegeriau.lt

Vienos dienos grupės kaina – 50 Lt / 14,48 Eur
Vieno grupės susitikimo kaina – 20 Lt / 5,8 Eur
Vieta: Kareivių g. 11-3c, Vilnius
Būtina išankstinė registracija el. paštu: remisst@gmail.com arba mob. tel. +370 614 97755

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Renkama psichoterapinė intensyvaus bendravimo grupė
0 (0)

Kviečiu Jus į intensyvaus bendravimo seminarą ir grupę, kur mokysimės kurti atvirą, nuoširdų ryšį; mąstyti ir veikti spontaniškai, atrasti pasitenkinimą bendraujant. Šis darbas gali padėti ieškant ramybės, vidinio aiškumo, gilesnio savęs supratimo.

Seminaro metu vyks pokalbis, didesnę laiko dalį bendrausime tarpusavyje, bandysime geriau pažinti ir suprasti vienas kitą, atrasti kas mus jungia. Mokysimės atrasti ramybę gyvenimo sūkuryje. Grupėje bandysime gyventi kuo intensyviau – bendrauti, jausti, patirti, veikti ir ne prarasti vidinės ramybės. Dirbsime su konkrečiomis situacijomis, Jūsų gyvenimo aspektais, kuriuos norėtumėte pakeisti.

Gali kilti klausimas, kuo šis bendravimas skiriasi nuo pokalbio su draugais. Seminare ir grupėje Jūs susitiksite ir bendrausite su visiškai nepažįstamais žmonėmis, kurie neturi išankstinio nusistatymo Jūsų atžvilgiu. Galėsite kurti visiškai naują ryšį, aiškiai pamatyti kaip jį kuriate ir kokius rezultatus gaunate. Grupė yra tinkama vieta tyrinėti mus varžančias mintis ir įsitikinimus. Dalyvių atsivėrimai veikia stimuliuojančiai, kuria nuoširdžią, saugią, suartinančią atmosferą. Rimsta protas, atsiranda aiškumas, kaip gyventi toliau.

grupine-terapijaĮvadinis seminaras ir susipažinimas: rugsėjo 28 d. (šeštadienį) 10:00 -19:00. Jo metu Jūs galėsite apsispręsti ar dalyvausite grupėje toliau.
Grupės laikas: grupė vyks 2013 spalio – 2014 birželio mėn., trečiadieniais 18:00 – 19:30
Veda: psichologas Remigijus Stripeikis
Kaina: vienas grupės susitikimas – 20 Lt, įvadiniis seminaras – 50 Lt
Vieta: Kareivių g. 11-3c, Vilnius
Būtina išankstinė registracija!
Registruotis: el. paštu: remisst@gmail.com arba mob. tel. +370 614 97755
Daugiau: www.gyvenkimegeriau.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

1 Response

  1. Agnė parašė:

    Sveiki, praleidau įvadinį seminarą, bet norėčiau prisijungti prie šios grupės. Ar vis dar galima tai padaryti?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.