Socialinio nerimo sutrikimas
0 (0)

8 Responses

  1. Kristina parašė:

    Ačiū už straipsnį. Pritrūko pilno literatūros nurodymo, yra vertimo klaidelių. Sėkmės ir toliau plėsti žinias apie psichologiją :)

  2. Linas parašė:

    Neskaitant kitu sutrikimu ,sf atsikracius jausciaus visikai sveikas ,nors pastarieji teoriskai sunkesni . Mano soc . fobija labai giliai gludi vaikysteje, bandymas sprest psichoterapija tai veda link visiskos beprotybes . Teko pasilikt prie klonazepamo ir visa laika vaikscioti su kepure dengiancia akis . Nuo 10ies gyvenu tarp keturiu sienu ,dabar man 22 ,link gerejimo pazengta stipriai bet vis dar … Mano kontaktai selocs@hotmail.com jai noresit pabendrauti likimo draugai :)

  3. G. parašė:

    Kad ir kaip norėčiau pabendraut, bet tavo paštas neveikia. jei netyčia vėl užklydai čia parašyk veikiantį…būtų įdomu pakalbėti :)

  4. giedrius parašė:

    O gal sy sutrikima butu galima pavadinti tiesiog DROVUMU. ar viskas kas sukelia nepatogumu turime vadinti liga?!!! Negalejimas kvepuot po vandeniu sukelia baimes, kad gali paskesti – irgi liga?
    Baikit stumt zmonems slamsta….o tai paima ir patiki, is saves pasidaro ligoni.

  5. giedriui parašė:

    tai kad nieks ir nevadino sf liga… bent jau šiame straipsny. pats parašei: „šį sutrikimą”, taigi daug kur taip jį ir įvardija :)

  6. nesvarbu parašė:

    Manau,kuo sis sutrikimas skiriasi nuo tiesiog drovumo,gali suprasti tik ji turintys zmones,kai bijai nueit i parduotuve apsipirkti,ar netikeketai sutikti pazistama,kai bet koks bendravimas kelia nerima,net jei reikia paklaust praeivio kiek valandu,kai geriau iseisi is parduotuves,nors tau neatmete 10 lt,nei aiskinsies kodel taip ivyko:/

  7. Tina parašė:

    As tai vadinu liga, nes sf knisa gyvenima. Del jos beveik neturiu draugu nes kaip visi normalus zmones jie nori nueit i kluba, i bara..o as i tokias vietas kazko neuzvartojus kojos kelt negaliu :/ Nesenai prisiverciau istot i koledza(ir tai tik todel kad drauge priverte eit su ja) o dabar kankina depresija ir kyla visokios blogos mintys…ir tai vien del to kad turiu bendrauti su zmonemis..o jau net nekalbu apie prezentacijas kurias reikia atlikti stovint pries visa auditorija. Ir po visu situ nesekmingu bandymu iveikt savo baimes, sf atrodo tik stipreja. Ir gaila, kad neturint pinigu nelabai yra i ka kreiptis siuo klausimu.

  8. Anonimas parašė:

    Nerimui gydyti puikiai tinka Phenibut’as, benzidiazepamai (vaistas stiprus), gaba. Gaba ir Phenbut galima isgyti sporto papildais prekiaujanciuose sopuose. Rekomenduoju pasidometi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.