TYLOS STOVYKLA
0 (0)

MINDFULNESS VASAROS STOVYKLA

Š.m. birželio 28 d. – liepos 1 d., Veisiejuose

Šią vasarą organizuojame patyriminę stovyklą TYLOJE, kurioje įvairios Mindfulness praktikos bus derinamos su kitų tipų meditacijomis ir dėmesingų judesių pratimais. Praktikas ir patirtis sieksime labai suderinti ir pritaikyti gerai stovyklos dalyvių savijautai ir lavinimuisi. Be įprastų praktikų bus taikomos įvairios mažiau žinomos technikos. Stovyklos vadovai panaudos visą savo patirtį ir galimybes maloniam bei harmoningam praktikuojančių dalyvavimui bei tobulėjimui.

Mindfulness praktikos padeda lavinti savistabos įgūdį, išeiti iš automatinio reagavimo režimo, šiek tiek atsitraukti nuo išoriniu stimulų, pajusti daugiau vidinės harmonijos, įgyti naujų patirčių ir svarbiausia – pabūti su savimi bei su pilnaprotaujančiai nusiteikusiais kolegomis.

Stovykla skirta tiems, kurie gyvenime jau yra prisilietę prie dėmesingo įsisąmoninimo praktikų.
Mokymus ves dėmesingo įsisąmoninimo pradininkai Lietuvoje dr. gydytojas-psichoterapeutas Julius Neverauskas ir psichologė-psichoterapeutė Giedrė Žalytė.

PRAKTIKŲ TRUKMĖ
Pradžia – birželio 28 d., ketvirtadienį, 16 val. (atvykimas iki 15.30 val.); pabaiga – liepos 1 d., sekmadienį, iki 16 val.
STOVYKLOS VIETA
Mokymai vyks “Danutės” sodyboje, esančioje Veisiejų regioniniame parke. Tikslus adresas: Taikūnų k., Veisiejų sen.Viktorino pl.2. Apie renginio vietą plačiau – http://www.atostogoskaime.lt/sodyba/danutes-sodyba. Sodybos koordinatės: 54.0726166° 23.757794°. Sodybos šeimininkė Danutė tel.+370 62022826.

Dalyvaujantiems mokymuose reikia susimokėti už: praktikas, apgyvendinimą bei maitinimą.
1. STOVYKLOS PRAKTIKŲ KAINA (be nakvynės ir maitinimosi)
Bazinė kaina – 149 eurai (už visas dienas), kurią reikia sumokėti iki birželio 15 d., bet susimokėjus anksčiau, kaina mažėja, t.y. mokant:

  • iki gegužės d. – 119 eurų; iki birželio 1 d. – 139 eurai; vėlyvoji registracija po birželio 1 d. – 149 eurai.

2. APGYVENDINIMO KAINA
Nuo 15 iki 35 eurų už naktį. Detalesnius pasirinkimus su kainomis atsiųsime užsiregistravusiems. Anksčiau užsiregistravusieji turės platesnį pasirinkimą dėl apgyvendinimo. Susimokėti už nakvynę reikia iki birželio 1 d. Visą informaciją apie mokėjimus atsiųsime užsiregistravusiems.

3. MAITINIMO KAINA
Planuojama iki 15 eurų žmogui už pilną dieną, t.y. lengvas vegetariškas maitinimas 3 kartus per dieną: pusryčiai, pietūs, vakarienė. Visą informaciją apie mokėjimą už maistą taip pat atsiųsime užsiregistravusiems.

Norinčius dalyvauti prašytume užpildyti šią anketą https://goo.gl/forms/MGLaxTbWXAXifm1h2 . Registracija bus patvirtinta pervedus mokestį už stovyklos praktikas.

Bankinį pavedimą galite atlikti į žemiau nurodytą sąskaitą: Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacija (kodas 304113354). A/s LT447300010144909310, AB „Swedbank“. Mokėjimo paskirtyje nurodykite „Mindfulness vasaros stovykla“.

Apie kitus mokėjimus, t.y. kaip sumokėti likusią mokymų kainą, bei už apgyvendinimą ir maitinimąsi, užsiregistravusius informuosime individualiai.

Renginio organizatorius:

Išsamesnė informacija www.mindfulness.lt, tel. +370 616 53444, +370 610 31301.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.