Apie skyrybas nemąstau, bet namai be šilumos ir bendravimo. Kaip elgtis?
0 (0)

3 Responses

  1. Jurgita parašė:

    Perskaičiau šią istoriją ir ji yra identiška manąjai viskuo,tik vaikelis pas mus gimė pradžioje santykių,bet tai esmės nekeičia. Perėjau lygiai tokį patį kelią pastangų nuo savęs ir bandymo aiškintis,kaip rašo ši moteris. taip pat rašiau net du laiškus kaip pataria psichologė, iš visos visos dūšios,atvirus,atskleidžiančius tik mano beviltišką būseną ir su vienu klausimu gale „ar tu nori kurti toliau mūsų santykius?”. Ir žinot,atsakymo negavau ilgai,o nebeištvėrus įtampos belaukiant ir paklausus gavau atsakymą „aš tau neturiu ką pasakyti”. Ir tada prasidėjo ilgas ,varginantis,pilnas smurto skyrybų procesas,besitęsiantis iki šiol. Todėl noriu nuoširdžiai patarti rašytojai: būk atvira sau ir pradėk galvoti apie skyrybas,nes vyras nepasikeis. Žmonės nesikeičia,laikas tik nuima kaukes. ir jei dabar jis nerodo veiksmų,tai tau palūžus ir tokiam gyvenimui privertus jau prašyti,gal net reikalauti dėl stipraus trūkumo emocinio artumo vyras parodys save per gynybinį elgesį. Ir tai bus išreikšta kažkokia smurto forma. Suprask,jis tiesiog neturi to savy,ko tau reikia, nėra pas jį širdy tau meilės,jos jis ir nerodys. Juk negali dalintis tuo,ko neturi. Neprognozuoju,gal būt tau pavyks visa tai pereiti,bet būk atvira tame,kad santykiai kuriami dviejų žmonių,o ne tu viena tai turi išspręsti. Save tu pati susitvarkysi,atsigausi. Bet tavo vyras pirmiausia turi subręsti savy,kad galėtų kurti santykius. Tie brandos etapai neina atvirkščiai. Nebūtina aišku skubėti skirtis,bet paleisk jį, nieko nebesitikėk, gyvenk savo ramų gyvenimą,rūpinkis savimi pirmiausia,kad galėtum pasirūpinti vaikeliu. O vyras lai eina savo keliu,į jo asmeninius rūpesčius jokius nebesigilink, jo elgesio ir kasdieninių veiksmų nebevertink,net nestebėk ir gali būti,kad jis suaugs. Būk moterimi dėl savęs,žydėk, tu to verta ir tai vyksta ne vyro dėka,o pačiai pažadinus savąją vidinę ugnį ;)

  2. Demonas parašė:

    Jaunas, sveikas vyras, o poreikis sumažėjęs 30-60 kartų – \”Mylėdavomės kartą-du per mėnesį, nes jam daugiau nebūdavo noro-poreikio\”. \”Poreikis\” dingsta žiūrint porno filmus!!! Nieko baisaus, tai tik liga, bet pagydoma liga. Liga kuri gydoma taip pat kaip ir visos priklausomybės (narkomanija, alkoholizmas). Lenda ir kitos priklausomybės \”pats renkasi naktinius filmų žiūrėjimus ar žaidimus\”. Ar Tau užteks noro sužinoti kas tai per liga, sužinoti kaip ji gydoma, o gal net ryžtis ją gydyti. Išsiskirti yra lengviausia. O gal pasiliksi tik prie savo \”zizymo\”. Tau rinktis.

  3. Danielius parašė:

    Aš parašysiu iš savo pusės. Situacija kažkuo panaši. Žmona nesijautė mylima ir gerbiama. Paprašė skyrybų. O aš kaip tik per paskutiniu pusė metų pradėjau keistis.Suprantu, kad reikia nelikti savame kiaute ir pastoviai augti kartu su santykiais. Bet dabar Ji nemato prasmės bandyti gyventi kartu. Jai nereikia to. Ji vis bijo, kad po kažkurio laiko santykiai grįš į senas vėžias. o aš taip nemanau. Perskaičiau be galo daug knygų ir puikiai žinau, kad dėl meilės reikia atsiduoti daugiau neigu gauni iš žmonos. Tada ji jausis tikrai mylima. Psichologės minima knyga tikrai gerai. Ji labai tinka tik prasidėjus santykių krizei. Tačiau kai skyrybos ant nosies ir tu supranti, kad tau išėjus iš namų gal būt žmona atras stiprybės grįžti į šeimą, ši knyga nepadės. Vieną galiu pasakyti, ką aš supratau. Laimingiems santykiams reikia 2 žmonių. vyras turi būti vyriškas, priimti sprendimus ir kai reikia būti gyvenimo ramstis žmonai. Ir jeigu jis to nesupras. Tavo teisė rinktis – išeiti iš namų. pas mane liko vienintelis šansas – žmonai turi patikti mano vidiniai pasikeitimai, ji turi pati norėti sugrįžti į šeimą. Kitaip nebus brandžių ir laimingų santykių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.