Draugo laiškai
0 (0)

draugo-laiskaiAnthony Robbins „Draugo laiškai: paprastos pamokos, kaip prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą” (2012)
Išleido: Luceo

Draugo laiškai, tai paprastos ir trumpos pamokos skirtos siekiantiems pagerinti savo gyvenimą. Perteikiami esminiai principai, pagrindinės gyvenimo tiesos, kurių laikydamiesi mes galime keistis ir džiaugtis naujais pasiekimais.

Daugiau nei pusę gyvenimo Entonis Robinsas moko žmones, kaip atskleisti save, sutvarkyti asmeninį bei profesinį gyvenimą ir siekti didelių tikslų. Robinsas sukūrė unikalią saviugdos sistemą, kuri aprėpia geriausias jam žinomas idėjas bei metodus patikrintus praktiškai.

Knyga parašyta kaip gyvenimo permainų vadovas, kurį sudaro vienuolika Entonio Robinso pamokų. Jų pagrindas įvairių asmenų sėkmės istorijos, su tema susijusios įžvalgos bei saviugdai skirti patarimai.

Kelios citatos:
„Labai daug žmonių bando važiuoti į ateitį įsmeigę akis į užpakalinio vaizdo veidrodėlį! Jeigu taip elgsitės, žlugsite. Užuot dairęsi atgal, pagalvokite, ką galite nuveikti dabar, kad aplinkybės pasikeistų.”

„Sėkmė – tai gero sprendimo rezultatas. Geras sprendimas – tai patirties rezultatas. Patirtis – tai dažniausiai blogų sprendimų rezultatas.”

„Kokia mano sėkmės paslaptis? Aš ėmiau rūpintis kitų žmonių poreikiais. Nuolatos klausdavau savęs: „Ką vertinga galėčiau duoti žmonėms?””

Pagal knygą ruošti rašiniai:
Galios klausimaiProblemų sprendimas, Japonų išradėjas, Vieno vaikino istorija, Pulkininkas Sandersas

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.