Savo vidinių resursų sužadinimas
0 (0)

Girls in spa

Nežinote nuo ko pradėti kurti harmoniją gyvenime? Paskendusios aplinkoje nebemokame išgirsti paties svarbiausio – savo vidinio balso.

Gyvenimas – lyg nesibaigianti savęs pažinimo bei naujų atradimų kelionė. Tik eidamos tinkamu keliu, darydamos tai, ko iš tiesų trokštame, kasdien tampame vis laimingesnės.

Savęs pažinimas bei priėmimas didina savivoką, sąmoningumą, savivertę, pasitikėjimą savimi, visa tai ir yra pagrindas pilnavertiškesnio gyvenimo link.

Kiekviena iš mūsų moterų turime daug vidinių jėgų bei stiprybės, tik kartais šie lobiai giliai pasislepia… Ateikite ir neskubant, kartu mes mokinsimės juos pažadinti.

Užsiėmimo metu, kartu su geštaltinės psichoterapijos kursante Svetlana Volujevič, bei profesionale fotografe ir vystymosi psichologe Giedre Rein mokysimės:

  • Pažinti ir atpažinti savo ir kitų roles, jų ženklus, simbolius ir prasmingus sutapimus, nutinkančius gyvenime, mokytis į juos tinkamai reaguoti;

  • Labiau suprasti ir priimti savo tikrąjį ;

  • Stebėti bei suvokti savo esamą būseną;

  • Įsisąmoninti tai, kas vyksta „čia ir dabar“;

  • Įsiklausyti į savo vidinius poreikius;

  • Pamatyti save kitų akimis.

Po 6 valandų mokymų Jūs išeisite giliau pažinusi savo vidinius resursus ir žinosite, kuriuo keliu pasukti siekiant laimingesnio gyvenimo.

Šie profesionalūs mokymai kainuoja 110 Eur.

DĖMESIO – registruojantis iki vasario 14 d. kaina tik 80 Eur.

Pirmoms trim užsiregistravusioms dalyvėms DOVANA – Neutrogen rankų kremas.

Išsiaiškinti savo tikruosius norus nėra taip paprasta. Tačiau tiesa ta, kad nuolat darydama tai, kas neteikia džiaugsmo moteris niekada taip ir netaps tikrai laiminga. Taigi laikas imti gyvenimą į rankas ir atrasti tai, kas tikrai verčia jus pasijusti laimingomis.

Užsiėmimas vyks kovo 28 d. Paskubėkite! Grupės nedidelės ir užsipildo greitai. Registruokitės DABAR parašydamos elektroninį laišką su vardu ir telefonu į registracija@motersmokykla.lt ir pasiruoškite jaudinančiam susitikimui su savimi.

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.