„AŠ ČIA IR DABAR: SAVĘS PAŽINIMO LINK“!
0 (0)

saves-pazinimas

KVIEČIAME

Į

PRAKTINĮ SEMINARĄ „AŠ ČIA IR DABAR: SAVĘS PAŽINIMO LINK“!

Laukiame visų, turinčių drąsos keliauti „į save“, pabūti su savo vidiniu Aš, norinčių drauge ieškoti, patirti ir atrasti naujas savojo Aš spalvas, jausmus, pojūčius, mintis, norus, sustabdžius dabarties momentą.Seminaro metu Jūs:

– pažinsite ir ugdysite stipriąsias savo savybes ir gebėjimus;

– stiprinsite pasitikėjimą savimi ir kitais bendraudami;

– sužinosite adekvataus savęs vertinimo reikšmę;

– tobulinsite efektyvaus bendravimo įgūdžius;

– mokysitės iš savo patirties.

Šis praktinis seminaras (iš viso 4 susitikimai!) kiekvienam iš jūsų gali tapti „pažadinimu“ iš gyvenimo monotonijos, linksmu žaidimu, leidžiančiu atsipalaiduoti ir patirti naujų išgyvenimų, galimybe atidžiau pažvelgti į save ir savo gyvenimą.

Seminaro vedėjos: Inga Betuža – Bertuža – menininkė, Lietuvos dailininkų sąjungos narė, savo kūryboje naudojanti ir dailės terapijos taikymo metodus, Lietuvos humanistinės psichologijos asociacijos narė ir Lietuvos dailės terapijos taikymo asociacijos narė. Turi asmeninės patirties su onkologinės ligos ir hepatito c gydymu. Daug laiko skiria savęs suvokimui mokymuose, seminaruose, simpoziumuose. Organizuoja dailės terapijos plenerus kartu su LHPA. Kūrybinės raiškos Zen studijos įkūrėja nuo 1998 metų.

Lora Šapailienė – psichologė, sertifikuota proceso terapijos konsultantė, nuolat besidominti naujomis psichoterapijos kryptimis.

Seminaro pradžia (pirmas susitikimas): birželio 30 d. 18 val. Kiti susitikimai: liepos 7, 14 ir 21 dienomis – pirmadieniais 18 val. Vieno užsiėmimo trukmė – 2 akademinės valandos, visų mokymų trukmė – 8 valandos.

Seminaro vieta: Pranciškonų rūmai, 120- 121 kamb., Vilnius.

Būtina išankstinė registracija: lora.sapaile@gmail.com, nurodant savo vardą, pavardę bei kontaktinio telefono numerį.

Išsamesnė informacija tel. 867232154 (Lora), skambinti nuo 20 iki 22 val.

Dalyvio indėlis: vienas užsiėmimas – 50 Lt, mokantiems iš karto už visus susitikimus (200 Lt), vienas užsiėmimas – 60 Lt, mokant už kiekvieną susitikimą atskirai.

LAUKIAME JŪSŲ !!!

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.