Darnus gyvenimas
0 (0)

Anna Newton „Darnus gyvenimas. Paprasti žingsniai, kurie padės sustyguoti gyvenimą darbe ir namuose“ (2020)
Išleido: Vaga
Vertė: Giedrė Nenartavičiūtė
Puslapiai: 296
ISBN: 978541502589

Darnos gyvenime paieškas autorė supranta kaip nenutrūkstamą procesą: įvaldžius pagrindinius žingsnius išmokstama sustyguoti skirtingas gyvenimo sritis, savo energiją naudoti taupiai bei tikslingai, daugiau laiko skirti tam, kas išties džiugina. Darnus gyvenimas – tai praktinė, aiškios struktūros knyga, kurioje Anna Newton pristato visą eilę būdų naujiems įpročiams kurti, o skaitytojai gali atsirinkti sau aktualiausias temas: nuo Marie Kondo įkvėptų patarimų, kaip įvesti tvarką namuose ir atsikratyti sukaupto daiktų balasto, iki biudžeto ir dienotvarkės planavimo, sumanių pirkinių ir kokybiško garderobo; nuo dėmesio sau ir rūpinimosi fizine bei psichine sveikata ritualų iki subalansuoto socialinio gyvenimo, efektyviai ir prasmingai išnaudojamo laiko darbui bei poilsiui.

Anna siūlo peržiūrėti kiekvieną savo gyvenimo aspektą. Perkratykite drabužių spintą, maisto biudžeto sąrašą, telefono programėles, knygų lentynas ir darbo stalo stalčius. Atsikratę perteklinių dalykų netrukus pamatysite, kad asmeniniai ir darbiniai reikalai klostosi lengviau ir net atsiranda erdvės kūrybai ir pomėgiams.

Daugiau rasite Annos Newton populiariame tinklaraštyje – The Anna Edit bei tui pačiu pavadinimu Youtube kanale. tuo pačiu pavadinimu, taip pat apie ją rašo Grazia, Stylist, The Guardian ir Stella Magazine.

Knygos pagrindu skelbta: Sąmoningas taupymas, 8 geresnio gyvenimo principai

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.