Meno terapijos programa su prof. L. Lebedeva
5 (2)

Kvalifikacijos kėlimo programa „Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame, pedagoginiame darbe bei sveikatos apsaugos srityje”: 100 akad.val. su prof. L. Lebedeva [internetinis kursas].

Renkama studentų grupė! Pradžia – 2021 m. gruodžio mėn. 2 d.

Mokymai vyks ONLINE – Zoom platformoje (22 atskiri meno terapijos seminarai po 4,5 akad. val.) (seminarai bus organizuojami ketvirtadieniais (18.00 – 21.00 val.) – 3/4 kartus per mėnesį)

Apie programą:

  • Kvalifikacijos kėlimo programos laikas ir trukmė: 2021 m. gruodis – 2022 m. gegužės
  • Studentų grupė – UŽDARA.
  • Užsiregistravęs dalyvis (studentas) sudaro sutartį su Maskvos akademija ir tampa studentu – dalyvauja programoje ir renka akademines valandas (t.y. skirtingus meno terapijos metodus);
  • Studentui surinkusiam 100 akad. val. bus bus išduodamas Rusijos Federacijos kvalifikacijos kėlimo pažymėjimas (sertifikatas) pavadinimu „Meno terapijos metodai, skirti psichologiniam konsultavimui, socialiniame, pedagoginiame darbe bei sveikatos apsaugos srityje”.
  • Apie pažymėjimą: Sertifikatas patvirtina apie kvalifikacijos kėlimą (bet kurios srities specialistui) meno terapijos srityje, bet nesuteikia meno terapeuto profesijos. Gautas dokumentas – sertifikatas patvirtina, kad dalyvis įgijo žinių ir patirties ir gali profesionaliai naudoti meno terapijos metodus įvairiose aplinkose ar turint skirtingus tikslus. Bet kuris asmuo (savo srities specialistas), baigęs šią mokymą programą, galės profesionaliai taikyti dailės terapijos metodus savo darbe.
  • Ši kvalifikacijos kėlimo programa skirta dideliam specialistų ratui – visiems, besidomintiems meno terapija ir meno terapijos metodų taikymu: praktikuojantiems psichologams, psichoterapeutams, pedagogams, meno terapeutams, menininkams, įvairių švietimo sričių specialistams, socialiniams darbuotojams bei visų šių sričių studentams.

Programos autorė ir pagrindinė vedančioji: prof. LIUDMILA LEBEDEVA (Maskva, Rusija). Programos kalba – rusų k. Bendradarbiaujanti įmonė – programą Lietuvoje įgyvendina: VšĮ „Savęs pažinimo ir saviraiškos studija. Atsakingas asmuo organizaciniais klausimais: Dainora Skrabulienė, tel.: pasiteirauti: 868444109.

Programos vedančioji yra pedagogikos mokslų daktarė, profesorė, Sostinės profesinio švietimo instituto Maskvoje mokslo srities prorektorė, individualių meno terapijos technikų autorė, daugiau nei 260 mokslinių publikacijų autorė, publikacijos išverstos į rusų, anglų, lietuvių, turkų ir kitas kalbas. Lektorė parašiusi daugelį knygų apie dailės terapiją. 2013 metais Lietuvoje buvo išleista viena iš jų – „Dailės terapija: teorija ir praktika“.

Liudmila veda mokymus ir seminarus Rusijos Federacijoje ir Rytų Europoje, bendradarbiauja su praktinės psichologijos centrais ir institutais bei Australijos, Didžiosios Britanijos, Olandijos ir kitų šalių mokslininkais.
Profesorė – Rytų Europos dailės terapijos asociacijos pirmininko pavaduotoja mokslo veikloje, tarptautinės profesorių asociacijos slavų šalyse (Bulgarijoje) narė, priklausanti meno terapijos asociacijai. Taip pat ji Rusijos Federacijos patentuoto išradimo Nr. 2420233 „Ekspresyvus emocinės būsenos koregavimo metodas” autorė.

Valstybiniai apdovanojimai už pasiekimus švietimo srityje:

  • K. D Ušinskio medalis;
  • Švietimo ir mokslo ministerijos diplomas.

Liudmila Lebedeva – daugelio meno terapijos metodų kūrėja, tarp kurių ir vienas populiariausių projekcinės diagnostikos metodų „Šeimos piešinys gėlių vaizdiniais“. Taip pat – mokslinių tyrimų projekto vadovė „Ekopsichologinis modelis, skirtas pacientų, sergančių onkologinėmis ligomis, emocinio prisitaikymo ir emocinės būsenos stiprinimui, naudojant meno terapijos procesą”

Registracija ir visa papildoma informacija vyksta nurodytu telefonu +37068444109 arba el.p.: pazinimas.saviraiska@gmail.com. Registruojantis el.p. trumpai parašykite apie save – kokioje srityje specializuojatės ar dirbate, ar esate dalyvavę prof. L. Lebedevos seminaruose anksčiau, jei taip, kiek seminarų esate išklausę, kokie autoriniai dailės terapijos metodai Jums jau yra žinomi.

Bendra programos kaina yra 1345 eurų: 22 internetiniai seminarai (visa mokymo programa), sertifikatas ir visos organizavimo išlaidos. Mokėjimas vyksta į studijos sąskaitą (paskirtyje nurodykite – meno terapijos kvalifikacijos kėlimo programa):
VšĮ SAVĘS PAŽINIMO IR SAVIRAIŠKOS STUDIJA
Įmonės kodas: 303011485
a.s LT957044060007887398
Mokėti galima visą sumą iš karto arba dalimis:
• I dalis: 345 Eur (registruojantis į programą);
• II dalis: 200 Eur (iki sausio 10 d.)
• III dalis: 200 Eur (iki vasario 10 d.)
• IV dalis: 200 Eur (iki kovo 10 d.)
• V dalis: 200 Eur (iki balandžio 10 d.)
• VI dalis: 200 Eur (iki gegužės 10 d.)

DAUGIAU INFORMACIJOS psl.: pazinimassaviraiska.weebly.com, renginys FB https://fb.me/e/16YycwS0W

Įvertinkite!
[Balsavo: 2 Vidurkis: 5]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.