Moteris ir „perdegimo“ sindromas
0 (0)

4 Responses

  1. Dalia parašė:

    Absoliuciai sutinku su straipsnio autore. Deja, tai gudi realybe. As asmeniskai pazistu tik viena vyra, kuris dalinasi namu rupesciais ir darbais, o visi kiti grize namo sedi grazus it dovaneles. Nereikia apsimetinet – Lietuvoj moters ir vyro santykiai seimoje vis dar priestvaninej stadijoj.

  2. Anonimas parašė:

    Straipsniuskas idealiai atitinka \”seimos\” provincijoje modeli. Moteris sukas kaip voveres rate, ypatingai kaimuose, o vyrai pilvus isverte prie TV su bambaliu alaus kiuto.

    • Anonimas parašė:

      „Didmiesčiuose” tokių šeimų skaičius nepalyginamai didesnis. Tik alus gerti „ne klasė” ir tv kabelinė, o visa kita kaip štik.

  3. Vyras parašė:

    Nupirkau indaplove, skalbimo masina, nupirkau net stebuklinga puodą. Bet vistiek mažai, kad mano išrinktoji girdėtų mano poreikius. Vaikų nenoriu dar, nors 30 jau jai, man dar daugiau, uždirbtais ji savo pinigais pirkinius perka tik sau, o kita savaite išmeta pirkinius, po darbo net gryžti namo ji nesiruošia nes ji grupes lanko. O pabandyk savo nuomonę pasakyt, ji klykt pradeda, kad ji to nori ir to reikia ir, kad prievartauju. Nesimylėjom jau pusę metų, bet kai kalbam atvirai sako, kad nori būti su manim. Štai kokia šiuolaikinė moteris ir apie ką straipsnius rašyti reikia. Ką išlaisvino šis laikotarpis iš moters, kuriai gamtos duota išnešioti ir užauginti sėklą bei prižiūrėti namų židinį. Su šeimos šventėm jus brangiosios ir prašau ateinančiais metais mažiau vyrus darykite žiauriais, nes kitaip karo neišvengsim.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.