fbpx

7 požymiai, kad tavo vaikinas dar nepamiršo buvusios merginos
0 (0)

Ar jis tebeturi marškinėlius, kuriuos jinai jam padovanojo 2013 m.? Jei kyla įtarimas, kad tavo vaikinas dar nepamiršo buvusios merginos, veikiausiai tam yra kelios priežastys, rašoma womenshealthmag.com.

Galbūt netyčia užtikai jį apsiašarojusį, žiūrintį į mobilųjį ir kartojantį: „Kad būčiau žinojęs ir tave palikęs.“ Gal jis garsiai kartoja jos vardą per miegus arba dar blogiau – pavadina tave jos vardu. Gal tebeturi jos marškinėlius, kuriuos jinai kažkada pas jį paliko, ir tu radai jį juos uostantį… To nepavadinsi neištikimybe, tai šis tas subtiliau, kas rodo, kad emociškai jis dar ne galutinai pasiruošęs naujiems santykiams.

„Jei vaikinas nuolat pasakoja apie buvusią merginą, dažnai kalba su ja telefonu, susitinka (be tavęs), lygina jus (o tu pasijunti prastesnė už jo buvusiąją), visa tai rodo, kad tavo vaikiną kažkas dar sieja su buvusia drauge“, – aiškina seksologė, knygos „What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Realtionship“ („O kaipgi aš? Neleiskite savanaudiškumui sugriauti jūsų santykių“) autorė Jane Greer.

Kitaip tariant, jei jūsų vaikinui būdingas bent vienas iš žemiau aprašytų elgesio tipų, gali būti, kad jo širdyje teberusena šilti jausmai buvusiajai.

1. Jis dažnai apie ją kalba. Nereikia tikėtis, kad jis visiškai išbrauks iš gyvenimo buvusiąją, nes taip tiesiog nedaroma. Bet jei jis nuolat ją mini, neatmesk galimybės, kad kažką jai tebejaučia. „Arba jis jaučiasi kaltas, kad ją paliko, arba jos nepamiršo, – sako J. Greer. – Jis tebėra stipriai su ja susijęs. Tokiu atveju, paklausk jo, ar jis tikrai pasirengęs naujiems santykiams su tavim.“ Gali būti, kad jie išsaugojo platoniškus santykius, o gal jis nori turėti atsarginį variantą, jei santykiai su tavim nesusiklostytų. Vaikinai dažnai vertina buvusias merginas kaip atsarginį variantą.

2. Jis nuolat spaudžia „patinka“ prie jos įrašų socialiniuose tinklalapiuose. Turbūt visiems būtų geriau, jei feisbuke, instagrame ar tviteryje nebematytume savo buvusiųjų įrašų, ypač jei jie / jos viešina asmenukes, dėl kurių vis dar varviname seilę. Tačiau vaikinai ne visada nori ištrinti buvusias merginas iš socialinių tinklalapių draugų sąrašo. Užblokavus žmogų ar nustojus sekti jo įrašus, galimos poskyrybinės dramos, be to, situacija tampa dar keistesnė, jei yra bendrų draugų. Ir vis tik – tai pavojaus ženklas!

3. Jis jaučia neapykantą buvusiai merginai. Suprantama, kad išsiskyrus neretai lieka nuoskaudų, kartėlio, bet jeigu jis ją prisiminęs pasidaro juodesnis už audros debesį, jei nuolat kalba, kaip jinai jį išvargino, žinok – tai pavojaus varpas. Galbūt jis nori sau priminti, kodėl jau nebe su ja, ir įtikinti save, kad be jos jam geriau.

4. Jis varžosi su buvusiąją, kuris greičiau turės naują porą. Vaikinai dažnai taip elgiasi, kai nori susigrąžinti buvusią merginą – ima žaisti neoficialų žaidimą „Kuris pirmas susiras naują porą“. Juk tu nenorėtum laimėti šitų varžybų.

5. Apie jo buvusią merginą žinai daugiau, nei turėtum žinoti. Jei jis pastoviai sako, kas patiktų jo buvusiai merginai, kas būtų nepatikę („Mano buvusiajai, kaip ir tau, nepatinka laida „American Pickers“), kaip ji elgiasi („Per vakarienę ji nuolat rašinėdavo žinutes“). Atsargiau! Galbūt tai skamba kaip komplimentas, bet iš tiesų jis jus lygina. Pats metas tau pasipustyti padus.

6. Jis saugo marškinėlius, kuriuos jinai jam padovanojo. Keista, jei jo spintoje tebėra marškinėliai su užrašu, kuris jiems abiem buvo juokingas ir svarbus 2013 m. Jis turėtų juos išmesti, grąžinti jai arba sudeginti. J. Greer sako, kad žmonės dažnai pasilieka prisiminimui įvairių daiktų iš ankstesnių santykių. Ne visada tai reiškia, kad jis tebemyli buvusią merginą, bet… taip gali būti. Paklausk jo, kodėl jam vis dar brangūs ją primenantys daiktai, pataria J. Greer.

7. Jis vis dar artimai bendrauja su jos artimaisiais. Šiaip jei išsiskiri su žmogumi, baigiasi draugystė ir su jo artimaisiais. Bet jeigu jis sako, kad su jos tėvais vis dar palaiko šiltus, draugiškus santykius, nors su pačia buvusiąja „ne nekalba“, nevyniosime į vatą ir pasakysime – būk realistė, greičiau jis slapta tikisi taip išlaikyti tarp jų ryšį. Na, galbūt jis tikrai nebeturi jausmų buvusiajai, o jos artimieji jam patinka, sako J. Greer, tačiau vertėtų tai aptarti, jei jūsų santykiai trunka ilgiau ir darosi artimesni.

Parengė delfi.lt

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.