Mano sūnui panikos priepuoliai
0 (0)

3 Responses

  1. Emilija parašė:

    As taip pat turejau PA apie 3m. Bet jau daugiau nei metus kaip ir nera. Labai svarbu psichine sveikata ir isitikinimas kad esi sveikas fiziskai. Taip pat lb svarbu atsakyti sau ar tai ka darai gyvenime – tau teikia dziaugsmo.

  2. Lina parašė:

    Iš visos širdies linkiu pasveikti Jūsų sūnui. Jam reikia didžiulio jo draugų, be abejo šeimos palaikymo ir tikėjimo, kad nėra nieko neįmanomo. Pasveikti tikrai įmanoma. Perduokit linkėjimus sūnui! Stiprybės ir tikrai žinau, kad jis pasveiks :)

  3. Margarita parašė:

    Nesutinku su psichologe. Mano sesei buvo panikos baimes priepuoliai po sukretusio ivyko kai mate teva mirstanti… paskui kankinosi kuri laika su labai stipriais panikos priepuoliais kurie uzeidavo staiga ir stiprus, todel netikekite 100proc kad igimta, nesamone… jautrius zmonrs gali ivykiai itakoti. Mano sesei padejo vaistu vartojimas, psichoterapeuto, artimuju, vietos pakeitimas gyvenamosios, buto kapitalinis pertvarkymas. Nenuleiskite ranku. Tiesa dar jinai knygas skaita filosofines psichologines kad perprasti kas ir kodel vyksta musu gyvenime, apie zmones. Pabandykite surasti kazka savo sunui apie baimes ar pan na kad padetu, skaitydamas kad geriau suprastu save pasigilintu kad ir kodel.. stiprybes!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.