Nežinau ar dar jo laukti, ar tiesiog pradėti naują gyvenimą
0 (0)

poros-santykiaiKlausimas:

Sveiki,
turiu šiokią tokią problemą. Su vaikinu draugavom 3,5 metų, o prieš tai dar buvom daug laiko pažįstami. Išsiskyrus su draugu esu apie 3 mėnesius, bet tai ne pirmas kartas, ir jis visada grįždavo, nors skyrybų iniciatyva taip pat visada būdavo jo. Nežinau ką daryti ar dar tikėtis ir laukti, kol viskas praeis ir galbūt žmogus grįš, ar tiesiog pradėti susitaikyti su tokia situacija? Neesam susipykę po skyrybų, pasisveikinam, bet nežinau ką daryti ir tai veda į neviltį.

Ačiū už atsakymą.
Mija (vardas pakeistas)

Atsakymas:

Labas, Mija.
Kiek suprantu, šiuo metu esi pasimetusi, nežinai ar ir toliau reikėtų puoselėti šiltus jausmus buvusio vaikino atžvilgiu ir laukti kol jis persigalvos ir grįš pas tave ar pagaliau pradėti gyventi savo gyvenimą.

Suprantu, kad sprendimas nėra paprastas, nes per visus draugystės metus panaši situacija buvo susiklosčiusi ne kartą, tačiau santykius vis pavykdavo išsaugoti. Natūralu, kad dėl bendros praeities ir ankstesnių susitaikymų vis dar gyva viltis, jog šių santykių gali laukti bendra ateitis.

Tačiau noriu pastebėti, kad šių santykių ateitį jau nebe pirmą kartą perleidi į vaikino rankas: jo iniciatyva santykiai yra nutraukiami ir atkuriami, o tavo pačios poreikiai nėra akcentuojami.

Šįkart atsakymo kaip elgtis taip pat ieškai ne savyje, o išorėje, nors tinkamą sprendimą gali priimti tik tu pati.

Kviečiu surasti savyje drąsos ir atsakyti sau pačiai į klausimą: „Ar esi pasiryžusi dar kartą priimti tave palikusį vaikiną atgal į savo glėbį?”

Jei taip, tuomet greičiausiai dar nesi pasiruošusi susitaikyti su dabartine situacija. Jei ne, tuomet laikas pradėti judėti į priekį.

Bet kokiu atveju, jei sprendimas priklauso tik nuo vaikino, o tu nesijauti galinti šioje situacijoje kažką pakeisti, tai lauksi jo ar ne, panašu, kad tai mažai ką keičia…

Sėkmės pasirenkant savo kelią.

Nuoširdžiai,
Psichologė Diana Kvakšytė

Susiję rašiniai: Keturi partnerių tipaiAštuoni idealių poros santykių kriterijai, Linksma istorija „Vyriška logika”,

Įvertinkite!
[Balsavo: 0 Vidurkis: 0]

3 Responses

  1. Irena parašė:

    Mija, esu su didele patirtimi (metų) todėl sakau, jis tikriausiai sugrįš, bet ir vėl išeis… Tai kartosis be galo, todėl turi nuspręsti, ar Tau šito reikia… Nes gali nutikti, kad kelioliktą kartą išėjęs jis nebegrįš, o Tu liksi palūžusi. Imk situaciją į savo rankas ir spręsk dabar!!! Tu verta meilės ir ištikimybės…

  2. SAULIUS25GB parašė:

    sveiki kokiu testus galiu uzpilditi kad suzinoti mano drauge apgaudinejia mane ar sako teisybe ?

  3. Sauliui parašė:

    Dėl neištikimybės prognozės čia gali pasiskaityt:
    http://psichika.eu/blog/neistikimybe/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.