Turiu man ramybės neduodantį klausimą. AR PALIKTI VAIKINĄ?
0 (0)

3 Responses

  1. Saule parašė:

    Labai suklydai mergaite, užuot pasikalbėjusi su savo būsimu vyru, rašydama tai viešai, kažkokiam abejotinam terapeutui. Labai gaila, kad niekada sau nebegalėsi pasakysi „aš pati padariau viską, kad išsaugočiau santykius. Kalbėjausi, laukiau, padėjau žmogui keistis, suprasti, neužmigti, kantriai kūriau partnerystę”. Gal tu skirkis ir padovanok puikiam, rūpestingam, ištikimam, atlaidžiam, protingam, komunikabiliam vyrui šansą susirasti adekvačią ir savęs vertą draugę, kuri neinkš, kad kartais reikia už save visgi susimokėti. Suteik jam šansą pajausti apkabinimą merginos, kuri besąlygiškai myli jį tokį, koks yra. Žiūrėk tada ir pavydėk.

  2. Linas parašė:

    Saule, o tau neatrodo, kad tu ką tik primetei Loretai savo nuomonę? Aš nieko prieš kiekvieno asmeninę nuomonę, tačiau gal geriau palikti spręsti kiekvienam žmogui savo bėdas. Nes dažnai būna, kad savos patirties vedami, patariame kitiems, kurių situacija nebūtinai tokia kaip mūsų ;)
    Loreta – palinkėsiu nesipešti su savim ir tada viskas bus gerai ! ;)

  3. Saule parašė:

    Linai, komentuokite geriau straipsnį, o ne komentarus :P Žmogus jau 4 metai (ar daugiau) gyveną suaugusiųjų gyvenimą – atsirinks.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.